Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Isparta’nın tanıtıma ihtiyacı yok mu? Isparta İstanbul’da Neden yok?

Isparta’nın tanıtıma ihtiyacı yok mu? Isparta İstanbul’da Neden yok?

ISPARTA 15.12.2019 08:39:00 0
Isparta’nın tanıtıma ihtiyacı yok mu? 
Isparta
İstanbul’da
Neden yok?
Hemen hemen tüm iller İstanbul’da fuar düzenleyip illerine has ürünleri tüm Türkiye’ye tanıtırken Isparta’nın böyle bir girişimde bulunmaması dikkat çekiyor.
 
Bir şehrin gerek ulusal gerek uluslararası düzeyde tanıtımının o şehri daha da geliştireceğini ifade eden vatandaşlar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler; “Her gün televizyonların ana haber bültenlerinde ‘İstanbul’da Kars Günleri’, ‘İstanbul’da Yozgat Günleri’, ‘İstanbul’da Trabzon Günleri’ gibi haberler yer alıyor. Türkiye’deki hemen hemen tüm iller İstanbul’da iki günlük de olsa fuar düzenleyerek şehirlerinin meşhur ürünlerini sergiliyor ve bunu da gerek İstanbul’daki milyonlarca kişi gerekse ulusal televizyon kanalları fuara giderek haber yapıp tanıtımını yapıyor.
ISPARTA’NIN TANITIMA
İHTİYACI YOK MU?
Ancak, bakıyoruz ki Isparta’nın ‘İstanbul’da Isparta Günleri’ diye bir düzenlemesi yok. Neden yok acaba? Isparta çok tanınmış bir il de onun için tanıtıma ihtiyacı mı yok? diye düşünmeden edemiyoruz. ‘İstanbul’da Isparta Günleri’ fuarını düzenlemek çok mu zor?” diyerek görüşlerini dile getirdiler.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °