Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta’nın O Doğal Tabiat Parkı; Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı

Isparta’nın O Doğal Tabiat Parkı; Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı

ISPARTA 4.08.2020 18:34:00 0

Isparta’nın O Doğal Tabiat Parkı; 
Bayramda
Ziyaretçi 
Akınına 
Uğradı
Isparta’da gerek yerli gerek yabancı turistlerin uğramadan gitmediği Sütçüler İlçesindeki Yazılı Kanyon Milli Parkı, Kurban Bayramı’nda da ziyaretçi akınına uğradı. Tatilciler eşsiz doğasıyla dikkat çeken parka büyük ilgi gösterirken, yoğunluk bayramın son gününde de devam etti.
 
YAZILI KANYON MİLLİ
PARKI’NA YOĞUN İLGİ
İçerisinde barındırdığı canlı çeşitliliği ve eşsiz doğasıyla her yıl yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Sütçüler İlçesi sınırları içindeki Yazılı Kanyon Doğa ve Tabiat Milli Parkı, Kurban Bayramı’nda da yoğundu. Tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği parktaki kalabalık bayramın son gününde de azalmayınca, parka girişlerde araçlar kontrollü olarak alındı.
ARAÇ GİRİŞLERİ KONTROLLÜ
OLARAK SAĞLANIYOR
Araç kuyrukları yüzlerce metreye ulaşırken, yetkililer parka gelen tatilcilerin koronavirüs tedbirlerine dikkat etmesini istedi. Milli Parka olan ilgi ve yoğunluk nedeniyle parka araç girişinin kontrollü olarak sağlandığını ifade eden yetkililer, “Ziyaretçilerimizin toplu taşıma araçlarını kullanmalarını ve alternatif alanları tercih etmelerini önemle rica ediyoruz” şeklinde görüş bildirdiler.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °