Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta’nın Köklü Esnaflarından Ali İhsan Dede’den Başkan Başdeğirmen’e Destek; Bu Şehrin Trafiği İki Kişinin İnsiyatifine Bırakılamaz!

Isparta’nın Köklü Esnaflarından Ali İhsan Dede’den Başkan Başdeğirmen’e Destek; Bu Şehrin Trafiği İki Kişinin İnsiyatifine Bırakılamaz!

ISPARTA 10.03.2021 14:32:00 0
Isparta’nın Köklü Esnaflarından Ali İhsan Dede’den Başkan Başdeğirmen’e Destek; 
Bu Şehrin Trafiği
İki Kişinin İnsiyatifine 
Bırakılamaz!
Isparta’nın Köklü Esnaflarından Ali İhsan Dede, ücretli otopark uygulamasının iki kişinin mahkemeye dava açmasıyla iptal edilmesinin ardından şehrin trafiğinin keşmekeş, hale geldiğini belirterek; “Belediye Başkanımız sayın Başdeğirmen’den bu konuda çözüm bekliyoruz ve uygulamanın geri getirilmesi konusunda yanındayız” dedi.
 
DEDE; “BU KONUDA BAŞKAN
BAŞDEĞİRMEN’E DESTEK VERİYORUM”
250 bin nüfuslu bir şehrin trafiğinin sadece iki kişinin insiyatifine bırakılamayacağını vurgulayan Züccaciyeci Ali İhsan Dede, bu konuda ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini ve kendisinin de bu konuda Başkan Başdeğirmen’e destek verdiğini söyledi.
“BAŞKANIN AMACI PARA KAZANMAK DEĞİLDİ”
Isparta’nın en kalabalık Mahallelerinden olan Pirimehmet Mahallesinde Züccaciye Dükkanı İşleten Ali İhsan Dede, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sayın Belediye Başkanı Başdeğirmen göreve geldiğinde çok güzel bir uygulama başlattı ve cadde otoparklarını ücretli hale getirdi. Başdeğirmen’in buradaki amacı para falan değildi. Şehir trafiğini rahatlatmak ve toplumun huzuruydu.
“MAHKEMENİN EN UYGUN KARARI
VERECEĞİNE İNANIYORUM”
Ancak, iki kişi çıkıp konuyu mahkemeye taşıdı ve mahkeme de ücretli otopark uygulamasını iptal etti. Ardından, şehrin trafiği yine eskiye dönerek keşmekeş hale geldi. Sayın Başkan, basından takip ettiğimize göre geçtiğimiz günlerde bir açıklama daha yaptı ve mahkemeye gerekli belgeleri sunduklarını ve söz konusu uygulamayı tekrar geri getireceklerini bildirdi. Bu açıklama yıllarca en işlek merkezi yerde esnaflık yapan bir kişi olarak beni çok sevindirdi. Belediyenin bu belgeleri sunmasının ardından mahkemenin de bu konuda en isabetli kararı vereceğine inanıyorum. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e de bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °