Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta’nın İnternet Haber Sitesi; MEDYA32 14 Yaşında

Isparta’nın İnternet Haber Sitesi; MEDYA32 14 Yaşında

ISPARTA 12.06.2022 12:20:00 0
Isparta’nın İnternet Haber Sitesi; 
MEDYA32
14 Yaşında
Türkiye’nin ve Isparta’nın doğru ve hızlı haberciliğin adresi www.medya32.com bugün 14 yılını geride bıraktı. Usta Gazeteci Yunus Özler önderliğinde yoluna emin adımlarla devam ediyor.
 
MEDYA32.COM 14. KURULUŞ
YILINI KUTLUYOR
12 Haziran 2008 yılında merhum Gazeteci Ramazan Acar tarafından kurulan ve daha sonra Gazeteciler Mustafa Kahraman, ardından Serkan Aygün’ün sahipliğinde Isparta halkına ‘Habercilik’ hizmeti veren MEDYA32.COM, son olarak 2019 yılında ÖZLER Ajans Basın – Yayın Reklam ve Tanıtım Hizmetleri himayesine geçti ve hizmetlerine ÖZLER Ajans bünyesinde devam ediyor. Kısa sürede internet kullanıcılarının en fazla takip ettiği haber siteleri arasına giren medya32.com bugün itibariyle 14. yaşını kutluyor.

ÖZLER; “MEDYA32 SİZ DEĞERLİ OKUYUCU
VE TAKİPÇİLERİMİZLE BÜYÜYOR”
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Isparta ve Türkiye halkını haberlerden haberdar etmeye devam edeceklerini ifade eden ÖZLER Ajans Basın – Yayın Reklam ve Tanıtım Hizmetleri (MEDYA32) İmtiyaz Sahibi Yunus Özler, medya32.com’un güvenilir, hızlı ve objektif yayıncılığın öncü kuruluşu olduğunu belirterek; “Baş döndüren hızla gelişen teknolojiyle birlikte, iletişim sektöründe de hız önem kazandı ve anlık haber artık bilgisayarlara değil cep telefonlarımıza gelmeye başladı. Diğer bir deyişle dünya artık cebimize kadar girmiş durumda. Dolayısıyla, günümüzde sadece hız değil aynı zamanda doğru ve ilkeli haberciliğin değer kazandığı bir dönem yaşanmaktadır. 
“ACAR, KAHRAMAN VE
AYGÜN’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”
12 Haziran 2008 tarihinde kurulan ve 2019 yılından bu yana ÖZLER Ajans Basın – Yayın Reklam ve Tanıtım Hizmetleri bünyesinde hizmetine devam eden medya32.com İnternet Haber Sitemiz; gerek hız, gerek doğru ve etkili habercilik anlayışı, gerekse de tasarımı, özgün içerikleri ve hızıyla okur ve takipçilerinin büyük beğenisi kazanmaktadır. Ben buradan, siteyi 2008 yılında kuran, iki dönem yaptığı Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı döneminde Başkan Yardımcısı olarak birlikte çalıştığım merhum Gazeteci arkadaşım Ramazan Acar’ı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Sitemizin daha sonraki sahipleri Mustafa Kahraman ve Serkan Aygün arkadaşlarıma siteye verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, onlara da saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
“MEDYA32.COM 14 YILDIR ISPARTA
HALKINA HABERCİLİK HİZMETİ VERİYOR”
Isparta’nın en çok okunan ve takip edilen İnternet Haber Siteleri arasında yer alan medya32.com sitemiz, 14 yıllık tecrübesi ve dinamizmi ile şehrimizden ve ülkemizden en güncel haberleri aktarmakla birlikte, hayata dair paylaşımları ile de ilgi görmektedir. Siyasetten spora, tarihten kültüre, yaşamdan eğitime birçok alanda yayınlarını sürdüren medya32.com sitemiz, doğru ve objektif haberciliği şiar edinmiştir. Fazla tıklanmak için aldatıcı, algı oluşturmak için yanıltıcı, karalama yapmak için çarpıcı yayınlara yer vermeden, sadece doğruları haykırarak bugünlere ulaşmıştır. Değerlerine, ilkelerine, milli ve manevi hassasiyetlere olan saygısıyla yükselen medya32.com her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Bugüne kadar bize destek veren başta okur ve takipçilerimiz olmak üzere tüm emek veren mesai arkadaşlarımı tebrik ediyor, nice yıllar boyunca güzel haberler paylaşmayı ümit ediyorum.
“MEDYA32.COM DİNAMİK HABERCİLİĞİN
EN İYİ ÖRNEKLERİNDEN BİRİ”
Habercilik ilkesi ahlak ve doğru habercilik olan ve gelişim sürecini çok hızlı bir şekilde yukarılara taşıyan medya32.com İnternet Haber Sitemiz bugün 14 yaşındadır. Dinamik haberciliğin en iyi örneklerinden biri olan medya32.com Isparta’nın sayılı internet haber sitelerinden biri olmakla birlikte güvenilir adres olarak saygın bir konum edinmiştir. Medya32.com güçlü altyapısıyla, büyüyen ziyaretçi ve takipçi sayısıyla her geçen gün büyümeye devam etmektedir. İlkeli, hızlı ve güncel haberlerle 24 saat takipçilerine haber ulaştıran medya32.com, haber ve paylaşımlarıyla her kesimin kendisine bir sayfa bulacağı geniş bir haber yelpazesiyle sahip olduğu bir konuma gelmiştir. Bu vesileyle sitemizi zirveye taşıyan okuyucularımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °