Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta’nın ilk bayan fotoğraf stüdyosu açıldı

Isparta’nın ilk bayan fotoğraf stüdyosu açıldı

ISPARTA 26.07.2017 07:06:00 0
Isparta’nın ilk bayan fotoğraf stüdyosu açıldı
5 yıldır fotoğrafçılık sektörüyle uğraşan Sümeyye Yılık, Isparta’nın ilk bayan fotoğrafçısı olarak stüdyosunu kurdu. KOSGEB desteğiyle kurulan MOR Butik Fotoğraf Stüdyosu, alanında oldukça iddialı.

Güller diyarı Isparta’ya farklı işletmeler açılmaya devam ediyor. Bu işletmelerden bir tanesi de Mor Butik Fotoğraf Stüdyosu. Isparta’nın ilk fotoğraf stüdyosunu kuran genç girişimci Sümeyye Yılık bu alanda bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşıyor. Başarılı girişimci, “İşimizi severek yapıyorum. İlk hedefime ulaştım. Şimdi sırada Butik Kır Düğünleri yapmak” diyor.

Mor Butik Fotoğraf Stüdyosu Sahibi Sümeyye Yılık, Isparta’nın ilk bayan fotoğrafçısı olarak mesleğe nasıl girdiğini ve işletmesini nasıl kurduğunu anlattı. İŞİMİ SEVİYORUM VE AŞKLA YAPIYORUM Genç girişimci Sümeyye Yılık, “Isparta doğumluyum. Gülkent Anadolu Lisesi’nde Fizik ve Edebiyat Hocalarımızın sayesinde bu işi sevdim. Okulumuzun fotoğraf kulübü vardı. Fotoğrafçılık serüveni böyle başladı. 2 GB dokunmatik telefonla fotoğrafçılığa başladım. Hobi olarak başladım. Fotoğrafçılık bende bir tutku. İşimi seviyorum ve aşkla yapıyorum. Gelen talepler üzerine bu işe girdim. Şehir içi ve dışından çekimler aldım. Fotoğrafçılarda çalıştım. Ayrıca akademik anlamda da kendimi geliştirdim. Ziraat Mühendisliğinden bu yıl mezun oldum. Uluslararası İlişkiler okuyorum. KOSGEb desteği ve ailemizin desteğiyle işletmemizi açtık” dedi.
BAYANLARDAN TALEP GELİNCE…
Projesinin KOSGEP tarafından onaylandığını ve desteklendiğini söyleyen Mor Butik Fotoğraf Stüdyosu Sahibi Sümeyye Yılık, “Bayan fotoğrafçılığında talepler aldım. Bayanlar bayan fotoğrafçılarla çekim yaparken daha rahat oluyorlar. Ayrıca bebek ve doğum çekimleri de yapıyoruz. Bu istekler doğrultusunda kendi işletmemi kurdum. Isparta’mızın tek butik fotoğrafçısını kurduk. Tüm çalışanlarımız da bayan. İşletmemizin ismine Mor demenizin nedeni ise: Mor rengi bayanları simgeliyor. İlham ve ihtişamında rengi. Bayanlarla ilgili kuruşların kullandıkları renkte bu ve Isparta’nın yükselen değeri lavantadan da esinlenerek bu ismi uygun gördük. Ayrıca KOSGEP yetkililerine ve aileme yanımda oldukları teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu. SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN Doğum günü, nişan, organizasyon, düğün çekimlerinde Ispartalıların hizmetinde olduklarını söyleyen Mor Butik Fotoğraf Stüdyosu Sahibi Sümeyye Yıllık, il ve yurt dışından çekim teklifleri aldıklarını dile getirdi. Yılık, “Alanımızda oldukça iddialıyız. Müşterilerimizden isteğimiz kaliteye baksınlar. Fiyatlarımızda zaten uygun. Ayrıca Mor Butik Fotoğraf Stüdyosu’nun sürprizleri olacak. Ve sürprizlerimiz hep devam edecek. Gelecek yıllardaki hayalim: Butik Kır Düğünleri yapmak. Bu hedefime de ulaşacağım” dedi.
MOR BUTİK FOTOĞRAF STÜDYOSU İLETİŞİM KANALLARI:
-Turan Mahallesi Eski Sümerbank Caddesi No: 8-3 MNG Kargo Yanı Isparta
-GSM: 0554 738 20 61 – 0501 212 07 77
-Mail: bayanstudyo@gmail.com
-Net: Morstudyo.com

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °