Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’nın emrinde olmaya devam edeceğiz

Isparta’nın emrinde olmaya devam edeceğiz

ISPARTA 8.03.2019 06:30:00 0
Isparta’nın emrinde olmaya devam edeceğiz
İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, 5 yıllık görev süreleri içerisinde tek amaçlarının Isparta’ya hizmet etmek olduğunu ifade ederek, son 2 yılda 400 km’den fazla sıcak asfalt dökerek 51 il özel idaresi arasında üst üste rekorlara imza attıklarını vurguladı.  Bolat, “Küsmek, darılmak artık bundan sonra hizmet etmeyeceğim demek bize asla yakışmaz. Biz her zaman Isparta’nın emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 
İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, 2014-2019 dönemi için dünkü meclis toplantısında veda konuşması yaptı. 5 yıllık görev süreleri içerisinde il özel idaresi ile birlikte çok iyi bir takım oyunu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bunun sonucunda üst üste rekorlara imza attıklarını vurguladı. Bolat, Isparta’nın emrinde olmaya devam edeceklerinin de altını çizdi.
2 YILDA 400 KM’DEN FAZLA SICAK ASFALT DÖKTÜK
 5 yıllık görev süreleri içerisinde tek amaçlarının Isparta’ya hizmet etmek olduğunu vurgulayan İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, “Üzerimize düşen görev ve sorumluluk bilinci içerisinde elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu bir takım oyunuydu. Bu takım oyununu Isparta İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak birlikte çok iyi bir şekilde gerçekleştirdik. 2017-2018 yıllarında Türkiye’deki 51 il özel idaresi içerisinde üst üste rekorlara imza attık. 2 yıl boyunca üst üste 400 km’den fazla sıcak asfalt döktük. Bize en yaklaşan il 60 km asfalt döktü. Bu çok büyük bir hizmettir. Bunun yanında altyapı ve üst yapılarda sağladığımız hizmetler, çocuk oyun grupları, tarımsal, imar ve kentsel dönüşüm alanında birçok hizmetlere imza attık.
CUMHURBAŞKANIMIZ GES PROJESİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
En büyük yaptığımız hizmetlerden bir tanesi de sayın cumhurbaşkanımızın, sayın milletvekillerimize, valimize, genel sekreterimize ve bize üzerine basa basa teşekkür ettiği içme suyu ihtiyacını enerjiyle karşılayan köylerde uyguladığımız güneş enerjisi projesidir. Bu proje Türkiye’ye örnektir. Bu hizmetlerin sağlanmasında bizim ilk görev aldığımız günden bugüne kadar bize maddi ve manevi anlamda sonuna kadar destek olan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç milletvekilimize şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Dün performans programımızın raporunu okuyarak oyladık. Yüzde 235 gerçekleşme sağladık. Türkiye’de hiçbir il yoktur ki bu performansı il özel idaresi ve il genel meclisi olarak sağlayabilsin. Onun yanında diğer milletvekillerimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
VALİLERİ UNUTMADI
Görev süresi içerisinde birlikte çalıştıkları valilere unutmayan Bolat, “Bu arada 3 valimizle çalıştık. İlk göreve geldiğimizde şuanda Kahramanmaraş valimiz olan Vahdettin Özkan valimizle çalıştık, kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Kayseri valimiz Şehmus Günaydın valimizle çalıştık, kendisine teşekkür ediyorum. Şuanda görev yapmakta olan valimiz Ömer Seymenoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Bu iş bir takım oyunu. Milletvekillerimizle, valilerimizle, il özel idaremizle, başta genel sekreterimiz olmak üzere genel sekreter yardımcılarımız ve tüm daire müdürlerimizle bu takım oyununu, paslaşmayı iyi yapabilirsek gole çevirebiliriz.” dedi.
HELALLİK İSTEDİ
Bolat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Görev yaptığımız 5 yıllık süre içerisinde birbirimize elbette hakkımız geçmiştir. Benim hakkım geçmiş ise sonuna kadar hakkımı size helal ediyorum. Sizin de hakkınız geçti ise haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum. Çünkü bu görevler gelip geçici. Önemli olan bu görevler geçtikten sonra dışarıya çıkıp sade bir vatandaş olarak çıktığımız zaman görev yaptığımız süre içerisindeki vermiş olduğumuz mücadeleden dolayı hesap sorulduğu zaman bunun vicdani olarak hesabını iyi bir şekilde verebilmek ve arkamızdan bu makamlar hizmet etmek için geldiler, hizmet ettiler, Allah razı olsun dedirtebilmek çok önemli. Biz bunun gayesini ve endişesini taşıyoruz. Şuanda da halen taşımaya çalışıyoruz. 34 il genel meclis üyemizden yeniden il genel meclisi üyesi olmak için listelere giren arkadaşlara başarılar diliyorum. Listelerde yer alamayan arkadaşlarıma da il genel meclisi başkanı olarak yaptıkları görevlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.
BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR
Her son yeni bir heyecanın başlangıcıdır. Dolayısıyla küsmek, darılmak artık bundan sonra hizmet etmeyeceğim demek bize asla yakışmaz. Biz her zaman Isparta’nın emrinde olmaya devam edeceğiz. Yerimiz bellidir, bizim kapımız herkese açıktır, içilecek kahvemiz her zaman vardır.”

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °