Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Isparta MÜSİAD’tan; Burdur MÜSİAD’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta MÜSİAD’tan; Burdur MÜSİAD’a Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 28.06.2020 11:12:00 0
Isparta MÜSİAD’tan; 
Burdur MÜSİAD’a
Hayırlı Olsun
Ziyareti
Müstakil ve Sanayici İşadamıları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Burdur MÜSİAD Şube Başkanı Kerim Albayrak’ı işyerinde ziyaret ederek yeni şubelerinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.
 
Burdur ziyaretinde Burdur’da MÜSİAD üyesi fabrikaları da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Baysan, Burdur’dan memnun ayrıldı.
BAYSAN; “MÜSİAD BURDUR
ŞUBEMİZ HAYIRLI OLSUN”
Müstakil ve Sanayici İşadamıları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Burdur ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “MÜSİAD Isparta olarak bugün komşu ilimiz Burdur’un MÜSİAD Şube Başkanı sayın Kerim Albayrak beyefendiyi iş yerinde ziyaret ettik. İlgi ve alkalarından dolayı memnuniyetimizi sunarız. Şimdiden Burdur MÜSİAD yeni şubemizin hayırlı olmasını diler, başarılar dileriz.
BAŞKAN BAYSAN’DAN MÜSİAD
ÜYELERİNE İŞYERİNDE ZİYARET
Yine ayrıca bugün üye ziyaretimizi komşu ilimiz Burdur’un köklü İnşaat Malzemesi Firmalarından Halil Tekinoğulları Ltd. Şti. sahibi Mahmut Tekin Bey’e yaptık. 1967 yılında ticaret hayatına başlayan şirket, çeşitli inşaat malzemeleri fabrikalarını kurarak genişlemiş ve ayrıca bünyesine nakliyat firmasını da ilave ederek Türkiye’nin birçok noktasına imzasını atmıştır.
Ayrıca 2010 yılında yap-sat mantığıyla kurduğu TEKGÜR İnşaat Ltd. Şti. ile 760 adet daire yapıp teslim etmiştir. Firma halen geniş bir inşaat malzemesi yelpazesiyle tüm Türkiye’ye hizmet etmektedir. Bugünkü birlikteliğimizde Sayın Mahmut Tekin Bey’e MÜSİAD Üyelik Kimliğini takdim ettik. Saygıdeğer üyemize ülke ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür eder, misafirperver ağırlamalarından dolayı şükranlarımızı sunarız” dedi.
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °