Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Isparta MÜSİAD Arazi Arayışlarını Sürdürüyor; OSB İçin İki Alternatif

Isparta MÜSİAD Arazi Arayışlarını Sürdürüyor; OSB İçin İki Alternatif

ISPARTA 24.10.2020 18:36:00 0
 
Isparta MÜSİAD Arazi Arayışlarını Sürdürüyor; 
OSB 
İçin İki 
Alternatif
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Isparta Şubesi olarak kuracakları Organize Sanayi Bölgesi için arazi arayışında olduklarını belirterek; “Bu konuda iki alternatif üzerinde duruyoruz. Birisi Sav Kasabası sınırları içinde diğeri Bozanönü yolu yanında. İkisinden birisinde karar karar vereceğiz” dedi.
 
İSTİŞARE ETTİLER…
Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi, üyelerin ortağı olacağı bir anonim şirketi kurularak şehrin ticari kalkınmasına katkıda bulunmak için başlanan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda Organize Sanayi Bölgesi Kurma konusunda hemfikir olan yönetim, arazi arayışlarına başladı.
MÜSİAD OSB KURULACAK
Bu doğrultuda; bugün MÜSİAD Isparta Şubesinin Hizmet Binası Toplantı Salonunda saat 15.00’te başlayan ve Şube Başkanı Yalçın Baysan başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Organize Sanayi Bölgesi konusunda geniş kapsamlı görüş alışverişinde bulunuldu.
BAYSAN; “OSB İÇİN ÖNÜMÜZDE
İKİ ALTERNATİFİMİZ VAR”
Toplantıda bir konuşma yapan MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan; “MÜSİDA Isparta Şubesi olarak üyelerimizin katkı ve destekleriyle Organize Sanayi Bölgesi kuracağız. Bu bölge için 20 bin ila 30 bin dönümlük bir arazi arayışındayız. Bu konuda şuana kadar yaptığımız çalışmalar neticesinde Sav Kasabası sınırları içinde bulunan Minasın bölgesinden ve Hurdacılar Sitesinin altında Bozanönü yolu kenarındaki arazilerden birisi üzerinde duruyoruz.
“MALİYETİ DAHA DÜŞÜK
OLAN TERCİHİMİZ OLACAK”
Hem hangisinin daha ekonomik olacağını hem de Yönetim Kurulumuzla hangisinin tercih edeceğimizi yapacağımız daha detaylı araştırma çalışmaları neticesinde belirleyeceğiz. Ayrıca, burada hangi üyemizin ne kadarlık bir arazi almak istediğini tespit edeceğiz” dedi.
 


Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °