Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Isparta Milletvekili Aylin Cesur; Parti Heyeti İle Adana’da

Isparta Milletvekili Aylin Cesur; Parti Heyeti İle Adana’da

ISPARTA 29.03.2021 14:36:00 0
Isparta Milletvekili Aylin Cesur; 
Parti Heyeti İle 
Adana’da
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve diğer İYİ Partili Milletvekilleri, Türkiye’yi il il gezmeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Milletvekilleri ve parti yöneticilerinden oluşan İYİ Parti Heyeti’nin sıradaki durağı Adana’ydı.
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın başkanlığında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İYİ Partili Milletvekilleri, İYİ Parti Genel İdari Kurulu üyeleri ve İYİ Parti Kurucular Kurulu üyeleri Adana’da büyük coşku ile karşılandı.
 
Adana ziyaretinde vatandaşlarla buluşan Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Milletvekili Aylin Cesur ve beraberlerindeki İYİ Parti Milletvekilleri ve partililer, önce Adana’nın Yüreğir ilçesinde yeni bir diş kliniğinin açılışını yaptı. Ardından Adana’nın Sarıçam ilçesine hareket eden heyet, İYİ Parti Sarıçam İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışlarda bulunan ve pek çok milletvekilinden oluşan heyete Adanalı vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
Açılışların ardından İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un da yer aldığı İYİ Parti Adana Heyeti, İYİ Parti Adana teşkilatları ile beraber İYİ Parti Adana Üye Katılım Töreni’ni gerçekleştirdi. İYİ Parti’ye katılan yeni üyeler, üyelik nişanlarını milletvekillerinden aldı.
 
Üye Katılım Töreninin ardından, İYİ Parti heyeti akşam saatlerinde İYİ Parti teşkilatları ile kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Adana programının devamında ise İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve diğer İYİ Partili Milletvekilleri Adana’nın ilçelerine dağılarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelecek, Adana’nın sorunlarını bizzat yerinde dinleyecekler.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °