Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İyi Parti Heyeti İle Adana Seyhan’da; Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İyi Parti Heyeti İle Adana Seyhan’da; Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleri Gerçekleştirdi

ISPARTA 1.04.2021 06:10:00 0
Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İyi Parti Heyeti İle Adana Seyhan’da; 
Esnaf ve Vatandaş 
Ziyaretleri
Gerçekleştirdi
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve diğer İYİ Partili Milletvekilleri, Türkiye’yi il il gezmeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Adana’ya gelen İYİ Parti Milletvekilleri ve parti yöneticilerinden oluşan heyet, Adana’daki ilk günün ardından, ilçelere dağılarak vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
 
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, beraberinde İYİ Parti Genel İdari Kurulu Üyesi ve eski Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu, İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çetin ve İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat ile Adana’nın Seyhan ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.
 
İlk olarak Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret eden İYİ Parti Seyhan Heyeti, Adana ve Seyhan bölgesinin sorunlarına yönelik bilgi alışverişinde bulundu. Heyet, daha sonra Seyhan’ı sokak sokak gezerek esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
 
İYİ Parti Seyhan Heyeti’nin büyük ilgi gördüğü ziyaretlerde pek çok esnaf ve vatandaş yaşadıkları sorunları anlattı. Sorunları ve vatandaşların taleplerini bizzat dinleyen İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, dertlerini anlatan vatandaşların bütün meselelerini meclise taşıyacağını, İYİ Parti iktidara geldiğinde de hepsine çözümler getirileceğini söyledi.
 
Ziyaretler esnasında, Milletvekili Aylin Cesur ve beraberindeki heyete konuşan 47 yıllık bir konfeksiyon işletmecisi “85 kişilik bir işletme burası, kepenk kapattım.  Borcum vardı, elektriğimi kestiler. Ödeyemedim tabii, tefecilere düştüm.  Makinalarımı tefecilere dağıttım. Şuraya baktıkça içim acıyor. Kim demiş ‘Kapatılmıyor’ diye kim demiş? Benim gibi binlerce esnaf var!" diyerek geldiği duruma gözleri dolu tepki gösterdi.
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °