Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Isparta Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan; Haklarınızı Biliyor Musunuz?

Isparta Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan; Haklarınızı Biliyor Musunuz?

ISPARTA 13.10.2021 14:25:00 0
Isparta Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan; 
Haklarınızı 
Biliyor 
Musunuz?
Isparta Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Memur – Sen Genel Merkezi Engelliler Komisyonu tarafından engelli haklarının korunması ve geliştirilmesini amaçlayan bir rehber hazırladığını bildirdi.
 
Söz konusu Rehberden Isparta’ya 250 adet gönderildiğini ve rehberin isteyen tüm engellilere ulaştırılacağını ifade eden Isparta Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Memur – Sen Genel Merkezi Engelliler Komisyonumuz tarafından ‘Topluma Katılımın Önündeki Engelleri Birlikte Kaldıralım’ sloganıyla hazırlanan ve yayınlanan Engelli Hakları Rehberine http://www.memursen.org.tr/yayinlar/engellihaklari.pdf linki tıklanarak Memur-Sen web sitesinden de ulaşılabilmektedir.
TÜLCAN; “ENGELLİLERE
HAKLARINI ANLATAN KİTAPÇIK”
Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü ve kamu çalışanları sendikacılığının en çok üyesi bulunan Memur - Sen Konfederasyonu engelliler için başucu kitabı niteliğinde engelli hakları rehberi hazırladı.
Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü ve kamu çalışanları sendikacılığının en çok üyesi bulunan Memur - Sen Konfederasyonu engelliler için başucu kitabı niteliğinde engelli hakları rehberi hazırladı. 88 sayfadan oluşan kitapçıkta engelliler için yasal düzenlemelerle elde edilmiş bütün hak ve kazanımları derlenerek kolayca erişilebilecek bir özellik kazandırıldı. Memur - Sen Engelliler Komisyonu Genel Başkanı Eşref Karaaslan, Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Şahin, Sefa Buran, Hüsnü Bayram Kol, Göksel Demirel, Seyfettin Yeğen, Kübra Saltık, Serdar Gönüller ve Kemal Ergün'den oluşan danışma kurulu tarafından hazırlanan kitapçıkla birçok yasa ve sözleşmeler ile garanti altına alınmış engelli hakları tek bir kitapçıkta toplanmış oldu.
Konfederasyonumuz bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Komisyonumuzun, engelli haklarının korunmasına, geliştirilmesine yönelik çalışmaları yanında, bilinmesine yönelik çalışmaları da sürüyor. Engelli Hakları Rehberi için Komisyonumuza teşekkür ediyorum” dedi.
ISPARTA’YA 250
ADET GÖNDERİLDİ
Isparta Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, söz konusu Rehberden Isparta’ya 250 adet gönderildiğini ve rehbere ulaşmak isteyen tüm engellilerin kendisinin 0.506.770.60.20 nolu telefon aramaları halinde kitapçığın kendilerine ulaştırılacağını sözlerine ekledi.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °