Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer; Üyelerimiz Talep Etti de Biz mi Olmaz Dedik?

Isparta Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer; Üyelerimiz Talep Etti de Biz mi Olmaz Dedik?

ISPARTA 1.05.2022 12:27:00 0
Isparta Lokantacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer; 
Üyelerimiz Talep Etti de 
Biz mi Olmaz Dedik?
Isparta Lokantacılar, Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, her bayram kendi fırınının nöbetçi yazıldığı yönündeki iddiaların ortaya atıldığını belirterek; “Odamıza kayıtlı tüm üyelerimiz istedikleri bayram nöbetçi olabilmektedirler. Biz nöbetçi olma talebinde bulunan tüm üyelerimizi bayramda ekmek satışı yapacaklar listesine alıyoruz. Kaldı ki, bayramda fırını açmak zararınadır. Biz zararına da olsa vatandaşlarımız ekmeksiz kalmasın diye fırınlarımızı açıyoruz” dedi.
 
Bilindiği gibi, bugün Ramazan ayının son günü yani arefe. Yarın ise mübarek Ramazan Bayramı. Her yıl yılda iki defa yani Ramazan ve Kurban Bayramlarında olduğu gibi Isparta Lokantacılar, Pastacılar ve Kasaplar Odası bu Ramazan Bayramında da 3 gün boyunca halka ekmek tedariki sağlamak için nöbetçi olan Fırınları açıkladı.
ERDEĞER; “ZARAR ETMEMİZE RAĞMEN
SIRF VATANDAŞIMIZ EKMEKSİZ KALMASIN
DİYE FIRINLARIMIZI AÇIYORUZ”

Isparta Lokantacılar, Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, her bayram kendi fırınının nöbetçi yazıldığı yönündeki iddiaların bu Bayram öncesi de ortaya atıldığını belirterek; “Odamıza kayıtlı tüm üyelerimiz istedikleri bayram nöbetçi olabilmektedirler. Biz nöbetçi olma talebinde bulunan tüm üyelerimizi bayramda ekmek satışı yapacaklar listesine alıyoruz. Kısacası fırıncı esnaflarımızdan bizi arayıp nöbetçi olmak istediğini belirtmek istemesine rağmen biz mi hayır dedik? Tabiki öyle bir şey asla yok. Kendi fırınımın da her bayram nöbetçi olarak belirtilmesi de tamamen odanın bir üyesi olarak benim kendi talebimdir. Her üyeye tanıdığımız nöbetçi olabilme hakkını ben de kullanıyorum. Kaldı ki, bayramlarda fırınları açmak zararına bir iştir. Ama ben her bayram bu zararı vatandaşlarımız ekmeksiz kalmaması adına üstleniyorum” dedi.
“O MESLEKTAŞLARIMA
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Isparta Lokantacılar, Pastacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, zararına da olsa bayramda nöbetçi olarak vatandaşı ekmeksiz bırakmamak gayretinde olan tüm fırıncı meslektaşlarına da bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °