Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu’ndan; Mevlid Kandili Kutlaması

Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu’ndan; Mevlid Kandili Kutlaması

ISPARTA 28.10.2020 06:59:00 0
Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu’ndan;  
Mevlid Kandili 
Kutlaması
Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Köroğlu, bu akşam idrak edeceğimiz Mübarek Mevlid Kandili ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Başkan Köroğlu mesajında; “Kandillerin ve özellikle Mevlid kandilinin hem bizlerin, hem de İslam camiası için yeri çok önemli. Kutlu bir doğumun müjdecisi olan, sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum gecesi olan bu kıymetli gecenin yıl dönümünü bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Dinimizin emirlerini insanlığa ulaştıran, gerek yaşayışı, gerekse söz ve düşünceleriyle yaratılış ve var oluşun sırrına ermemizi sağlayan, son müjdeci, son peygamber ve peygamberimiz bütün ahlaki güzellikleri yaşayarak öğütleyen örnek bir insandır. Bugün biz âdemoğullarının yaşadığı bütün felaketler, dinimizin emrettiği yolda yürümemekten gerçekleşmiştir. Peygamber Efendimizin Hadis-i Şeriflerine çok daha fazla dikkat etmemiz, hayatımızda tatbik etmemiz gerekiyor.
 
Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. Bu nedenle, toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan böyle eşsiz fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.
 
Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği olarak; Bu duygu ve düşüncelerle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede, insanımızın içinde var olan yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşanması dileğiyle, başta üyelerimizin, küçükbaş hayvan yetiştiricilerimzizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili'ni kutluyor, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °