Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilk toplantısını yaptı: Başkan Bayram’dan ‘ORTAK AKIL’ Vurgusu…

Isparta Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilk toplantısını yaptı: Başkan Bayram’dan ‘ORTAK AKIL’ Vurgusu…

ISPARTA 5.08.2019 08:27:00 0
Isparta Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilk toplantısını yaptı: 
Başkan Bayram’dan 
‘ORTAK AKIL’
Vurgusu…
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta Kent Konseyi kongrenin ardından ilk Yürütme Kurulu Toplantısını yaptı. Başkan Ahmet Bayram; “Yürütme Kurulu üyelerimizle birlikte, Isparta’nın ortak aklına ve ortak sesine kulak vereceğiz” dedi.
 
Mahkeme süreçlerinin ardından ilk olağan genel kurulunu 26 Temmuz Cuma günü yapan Isparta Kent Konseyi olarak ilk yürütme kurulu toplantısını da geçtiğimiz gün Kent Konseyi Başkanı Ahmet Bayram başkanlığında gerçekleştirdi. Başkan Bayram; “Toplantımız oldukça verimli bir şekilde tamamlandı. Toplantida Isparta'mızın geleceğine yönelik hedeflerler ve amaçlar konusunda bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Isparta Kent Konseyi Yeni Yürütme Kurulumuz Isparta'mız için hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.
BAYRAM; “ORTAK AKLIN
SESİNE KULAK VERECEĞİZ”
Kent Konseyi olarak çalışmalarından her zaman ortak akın sesine kulak vereceklerini ifade eden Başkan Ahmet Bayram; “Kongremizin ardından Isparta Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu’nda seçilen Yürütme Kurulumuzun ilk olağan toplantısını gerçekleştirdik. Bundan sonra, başta Isparta Belediyesi Meclisi olmak üzere tüm ilgili kurum ve kuruluşlara öneri niteliğinde çalışmalar sunacağız. Kent konseyleri, yaptırım gücü ile talimat vermekten öte, toplumun ortak akılla bulduğu çözümlerin ve istişare gücünün bir yansıması olarak önerileriyle kente değer katmak için oluşturulur. Biz de tüm Yürütme Kurulu üyelerimizle birlikte, Isparta şehrimizin ortak aklına ve ortak sesine kulak vereceğiz” dedi.
YÜRÜTME KURULU
ÜYELERİNİ TEBRİK ETTİ
Başkan Ahmet Bayram toplantıda yürütme kuruluna seçilenleri tek tek tebrik ederek, sağlayabilecekleri katkılar hakkında fikir alışverişinde bulundular./ Yunus ÖZLER
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °