Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta İŞKUR Müdürü Mustafa Höke Açıkladı; İşte Isparta’da En Fazla Engelli Çalıştıran Fabrika

Isparta İŞKUR Müdürü Mustafa Höke Açıkladı; İşte Isparta’da En Fazla Engelli Çalıştıran Fabrika

ISPARTA 7.12.2021 12:15:00 0
Isparta İŞKUR Müdürü Mustafa Höke Açıkladı; 
İşte Isparta’da En 
Fazla Engelli 
Çalıştıran Fabrika
HABER: Yunus ÖZLER 
Isparta İŞKUR Müdürü Mustafa Höke, Isparta’da en fazla engelli personel çalıştıran fabrikanın METAMAR olduğunu açıkladı.

 
İl Müdürü Höke, beraberinde diğer yetkililerle birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde söz konusu fabrikaya teşekkür ziyaretinde bulundu.
MÜDÜR HÖKE; “METAMAR’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Isparta’da en fazla engelli personel çalıştıran METAMAR’a teşekkür ziyareti 3 Aralık Dünya Engelliler Günü gerçekleştirildi. Isparta Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa Höke ve beraberindeki heyet, METAMAR’ı ziyaret etti. Metamar Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin en çok engelli personel istihdam etmesi nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette açıklamalarda bulunan Mustafa HÖKE, kurum olarak engelli vatandaşlara iş imkanı sunma konusunda gösterdikleri hassasiyet için METAMAR’ın Genel Müdürü Hilmi AYGÜNDÜZ’e teşekkür etti.
AYGÜNDÜZ; “ENGELLİLER İÇİN
ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü HÖKE, engelli istihdamı konusunda bütün kurumların hassas olması gerektiğini kaydetti. METAMAR Genel Müdürü AYGÜNDÜZ ise engelli vatandaşların çalışma hayatında daha çok yer alması için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu kapsamda hali hazırda 40 engellinin çok güzel ürünler ortaya çıkararak hem firmalarına katkı sağladığını hem gelir elde ettiklerini hem de istihdamla birlikte sosyal yaşama dahil olduklarını belirtirken, bu konuda devletten ziyade tüm özel işletmelere de büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti. Dünya Engelliler günü olması münasebetiyle yapılan ziyarette son olarak hem engelli personelin günleri kutlandı hem de hediye ve plaket takdiminde bulunuldu.
İŞKUR İL MÜDÜRÜ MUSTAFA HÖKE'NİN METAMAR'I ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER; 




 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °