Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Baydur’dan; Isparta İHH’ya İade-i Ziyaret

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Baydur’dan; Isparta İHH’ya İade-i Ziyaret

ISPARTA 12.01.2022 17:51:00 0
Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Baydur’dan;  
Isparta İHH’ya
İade-i Ziyaret
Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, göreve geldiğinde kendisini ziyaret eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliğine iade – i ziyarette bulundu.
 
2 Kasım 2021 tarihinde Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Erhan Baydur, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliğini ziyaret etti.
BAŞKAN AKÇİL; “ŞEHRİMİZE HEP
BİRLİKTE HİZMET EDİYORUZ”
Dün saat 14.30’da gerçekleştirilen ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ile Yönetim Kurulu tarafından karşılanan İl Müdürü Baydur’un ziyaretinde konuşan Başkan Akçil, Baydur’un İHH’ya yapmış olduğu bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek; “Sayın Müdürümüze yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Görevde bulundukları süre içerisinde kuruluşumuzla daima koordineli bir şekilde işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyoruz. Kendilerinin de bu yönde desteklerini daha öncesinden almıştık. Bir kez daha bu desteği yanımızda görmek bizler için memnuniyet verici bir gelişme oldu. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan Baydur’a yaptıkları bu iade-i ziyaretinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.
MÜDÜR BAYDUR; “SİZLERE İADE – İ
ZİYARETTE BULUNMAK İSTEDİM”
Isparta Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur da ziyarette yaptığı konuşmasında; “Öncelikle benim göreve geldiğimde yapmış olduğunuz ziyaret için bir kez daha teşekkür ediyorum. İHH’yı ülke genelinde hatta uluslararası boyutta yapmış olduğu yardım hizmetlerini biliyoruz ancak, hem Isparta İHH’yı tanımak hem sizlerle bir kez daha görüşüp istişare etmek için bir anlamda iade – i ziyarette bulunmak istedim.
“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLMEK
İÇİN KARŞILIKLI SORUMLU BELİRLEYELİM”
Isparta’da görev yapmaktan gerçekten çok memnunum. Güzel, yaşanabilir sakin bir şehir. Tabiki biz Milli Eğitim olarak siz STK olarak şehrimize hizmet veriyoruz. Şehrimizin gelişmesi ve başarıları için çalışmalar yapıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kurum ve kuruluşlarla daima işbirliği içerisinde olmaktan yanayız. Özellikle mülteciler konusunda sizlerle de işbirliği içinde çalışmak isteriz. Bu konuda bizden ve sizden birer sorumlu belirleyelim ve bu arkadaşlarımız Milli Eğitim Müdürlüğü ile İHH arasında yürütülecek iş ve işlemleri bizzat takibini yapsınlar. Sizlere göstermiş olduğunuz bu misafirperverliklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.




 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °