Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta İl Genel Meclisi’nde; Serkan Keskin’e GÜVENOYU

Isparta İl Genel Meclisi’nde; Serkan Keskin’e GÜVENOYU

ISPARTA 7.04.2021 06:04:00 0
Isparta İl Genel Meclisi’nde; 
Serkan Keskin’e
GÜVENOYU
Isparta İl Genel Meclisinde Başkanlık için yapılan seçimde Serkan Keskin, tüm meclis üyelerinin oyları ile tekrar başkanlığa seçildi. 
 
Isparta İl Genel Meclisi Nisan ayı oturumları önceki gün saat 14.00’de İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin Başkanlığında İl Özel İdaresi Yerleşkesindeki İl Genel Meclisi Salonunda gerçekleştirildi.
2 YILLIK GÖREV SÜRESİ SONA EREN BAŞKAN
SERKAN KESKİN YENDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Nisan ayı oturumlarının ilk gününde 2. dönem İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimi de yapıldı. 2 yıllık görev süresi dolan Başkan Serkan Keskin, yapılan seçim sonrası meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak İl Genel Meclisi Başkanlığına tekrar seçildi.
“TEŞEKEKÜR EDİYORUM”
İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, teşekkür konuşmasında; “Bugün gerçekleştirilen İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimleri için bizler oy birliği ile tekrar bu göreve layık gören değerli İl Genel Meclisi Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bizim bu görevlere gelmemizde destekleri olan, hizmetlerde destekleri olan TBMM Başkanvekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Milletvekillerimiz Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz ile şehrin ileri gelenlerimize teşekkür ediyorum.
“HİZMETE AYNEN DEVAM EDECEĞİZ”
Isparta’mız için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçelerimiz ve köylerimiz için beraber kararlar alıp, hayırlı işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °