Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta İHH, Vekaletle kurban bağışlarınızı bekliyor

Isparta İHH, Vekaletle kurban bağışlarınızı bekliyor

ISPARTA 4.08.2019 09:31:00 0
Isparta İHH, 
Vekaletle kurban
bağışlarınızı 
bekliyor
Haber: Yunus ÖZLER
İnsani Yardım Vakfı (İHH), Isparta Temsilciliği, her yıl olduğu gibi bu yılda vekaletle kurban bağış kampanyası başlattı. İl Temsilcisi Osman Akçil, kurban bağışlarını 90 ülke ve bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yardımseverlerin bağışlarını beklediklerini söyledi.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH), Isparta Temsilciliğinin geçtiğimiz ay başlattığı ‘Vekaletle Kurban Bağış Kampanyası’ devam ediyor.
AKÇİL; “HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZIN
BAĞIŞLARINI BEKLİYOUZ”
İnsani Yardım Vakfı (İHH) aracılığıyla her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu sene de hayırseverlerin bağışları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeyi amaçladıklarını ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH), Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Isparta İHH, olarak kurban bağışlarını kabul ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için gayet gösteriyoruz. Bu doğrultuda, hayırseverlerin kurban desteklerini bekliyoruz” dedi.
“İYİLİKTE YAPINIZ OLSUN”
Isparta İHH'nın çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Osman Akçil; “Vakfımız bu yıl Kurban Bayramı kampanyamız için ‘İyilikte payınız olsun’ sloganını belirledi. Bu çerçevede çalışıyoruz. 27 yıldır olduğu gibi bu yıl da yeniden yola çıktık. Kurbanlarınızı Türkiye dahil 90 ülke ve bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz. Siz de kurban hisselerinizi bu iyilik kervanına katabilirsiniz. Bu yıl kurban bedelimiz 850 TL. Sizden aldığımız kurbanlarınızı ümmet coğrafyasına ulaştırıyoruz ve inşallah mazlumları tekrar kurbanlarınızla sevindireceğiz" dedi.
“ONLAR BİZDEN YARDIM BEKLİYOR”
Hayırseverlerden kurban bağışı beklediklerini dile getiren Akçil; “Vekalet yoluyla kurbanlarını Isparta İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip, ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilecek. Bu yıl da kurban vesilesiyle yeryüzüne dağılacak İHH ekipleri, kendilerini dört gözle bekleyen kardeşlerine sadece kurban eti götürerek değil, aynı zamanda hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projelerle de destek olmaya devam edecek. İHH İnsani Yardım Vakfı, kurban hisselerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken, toplumlar arasında bir kardeşlik köprüsü kurmak ve insanlara umut ışığı olabilmek için bölge insanlarını sevgiyle kucaklıyor.
ISPARTA İHH’YA NASIL
BAĞIŞ YAPACAKSINIZ?
Vekalet yoluyla kurbanlarını Isparta İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverler; kurban bağışlarınız için Isparta İHH İnsani Yardım Derneği Kuveyt Türk Katılım Bankası Isparta Şubesindeki İBAN No. TR7700 2050 0009 1230 1890 001 nolu hesap. İsteyen vatandaşlarımız ise, İHH Isparta Temsilciliğinin Cumhuriyet Caddesi 1602 Sokak Kahramanlar Apartmanı No.2 Kat 2 adresindeki merkezine de başvurabilirler.
ISPARTA İHH’YA BAŞVURABİLİRSİNİZ
Banka’ya yatırılacak olan bağışlarda ise; Isparta İHH hesabına kurban bağış bedelini hesaba yatırırken açıklama kısmına ad - soyadı, telefon numarası, ülke adı ve kurban bedeli yazmayı unutmayınız. Desteklerinizi ve dualarınızı bekleriz. Ayrıca kampanyanın detayları için de yukarıda belirttiğim Isparta İHH dernek binamıza şahsen başvurabilir ya da (0246) 202 2 204 nolu telefondan da bilgi alabilirler” dedi.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °