Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta İHH Kadın Kollarından; KADEM’e Ziyaret

Isparta İHH Kadın Kollarından; KADEM’e Ziyaret

ISPARTA 22.05.2022 12:19:00 0
Isparta İHH Kadın Kollarından; 
KADEM’e
Ziyaret
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilciliğini ziyaret etti.
 
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarette; Yerel yönetimlerde kadın, aile ve demokrasi noktasında yapılan sosyal çalışmalarla ilgili paylaşımlarda bulunuldu. Yereldeki sosyal çalışmaların ulusal alanda uygulanabilirliklerinin görüşüldüğü ziyarette kamu ve sivil toplum kuruluşlarının işbirlikleri değerlendirildi.
EFE; “KADEM, KADIN ALANINDA
ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR”
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilcisi Gonca Kayacan’ın kadın alanında önemli çalışma ve projelere imza attığını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.
KAYACAN; “ZİYARETİNİZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilcisi Gonca Kayacan da, ziyaretlerinden dolayı İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe ve yönetimine teşekkür ederek, İHH’nın da bu alanda önemli çalışmalarda bulunduğunu gözlemlediğini söyledi.
BAŞKAN EFE’DEN
ANLAMLI HEDİYE
Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilcisi Gonca Kayacan’a ziyaretin anlam ve önemine binaen; Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ve Müslüman direnişinin simgesi olan ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °