Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta İHH İkinci TIR Yardım İçin Kampanya Başlattı

Isparta İHH İkinci TIR Yardım İçin Kampanya Başlattı

ISPARTA 26.01.2021 11:37:00 0
Isparta İHH
İkinci TIR Yardım
İçin Kampanya 
Başlattı
Isparta İHH Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısını Koronovirüs pandemisi tedbirleri kapsamında videokonferans sistemi ile gerçekleştirdi. Toplantıda, Suriye’ni İdlib şehrine gönderilecek ikinci yardım TIR’ı için yardım kampanyası başlatılmasına karar verildi.
 
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bölge Başkanı Ekrem Keleş, Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Hanımlar Komisyonu ve Genç İHH Başkanlarının katıldığı Genişletilmiş Yönetim Toplantısında vakfın çalışmaları değerlendirildi.
KELEŞ; “ISPARTA’DAN İKİNCİ
TIR YARDIMI BEKLİYORUZ”
İHH Akdeniz Bölge Başkanı Ekrem Keleş, toplantıda yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi, kış mesvimini yaşıyoruz. Dolayısıyla, Suriye’nin İdlib kentindeki insanlarımız zor şartlar altında kışı geçirmeye çalışıyorlar. Bugünlerde onların yiyecek ve giyecek gibi yardımlara daha fazla ihtiyaçları var. Bu konuda Isparta İHH’mız geçtiğimiz yıl 10 Aralık tarihinde Suriye’nin İdlib şehrine bir TIR yardım göndermişti. Şimdi de Isparta’dan ikinci TIR yardımı bekliyoruz” dedi.
AKÇİL; “ISPARTA’DAN 10 ŞUBAT’TA
İKİNCİ TIR YARDIMI GÖNDERECEĞİZ”
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilciliği Başkanı Osman Akçil de, toplantıda yaptığı konuşmada; “Evet Ekrem başkanım. Isparta’dan ikinci TIR yardımı 10 Şubat’a kadar göndereceğiz inşallah. Bu konuda çalışmalara başlamış bulunuyoruz.
“ŞEHİR İÇİNDE YARDIM DAĞITMAK
İÇİN BİR ARACA İHTİYACIMIZ VAR”
Ancak, Isparta İHH olarak, şehirde yardımlarımızı daha tertip ve düzenli bir şekilde dağıtabilmemiz için bir araca ihtiyacımız var. Bu kamyonet şeklinde de olabilir, minibüs şeklinde de olabilir. Bu konuda sizden ve Genel Merkezimizden destek bekliyoruz” dedi.
KELEŞ; “ARAÇ İÇİN SİZ BİR MİKTAR PARA TEMİN
EDİN, ÜSTÜNE BEN GENEL MERKEZDEN İSTERİM”
İHH Akdeniz Bölge Başkanı Ekrem Keleş, İl Başkanı Osman Akçil’in araç talebi konusunda; “Evet, bazı illerimiz araç aldılar ve işlerini bu şekilde yürütüyorlar. Bu konuda Transporter Minibüs uygun olur. Zira, onun içindeki koltuklar söküldüğü zaman içine gıda kolisi, giyecek gibi şeyler konularak yardımlar dağıtılabilir. Toplantılara toplu olarak gidileceği zaman ise koltuklar takılarak yolculuk yapılabiliyor. Bu şekilde çok kullanışlı oluyor. Siz Isparta İHH olarak bu konuda para temin edin. Tıkandığınız yerde bana bildirin ben de üzerinin doldurulması için Genel Merkezden para talep edeyim. Burdur’da bu şekilde yaptık. Şuanda onların bir aracı var” dedi.
İSTİŞARALERDE BULUNULDU
Daha sonra, İHH Akdeniz Bölge Başkanı Ekrem Keleş toplantıdan ayrıldı. Toplantı, İHH Isparta İl Başkanı Osman Akçil başkanlığında görüş ve önerilerin yer aldığı istişarelerle sona erdi.

 
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °