Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta İHH’dan Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta İHH’dan Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’a; Hayırlı Olsun Ziyareti

ISPARTA 23.11.2021 05:22:00 0
Isparta İHH’dan Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’a;  
Hayırlı 
Olsun 
Ziyareti
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Erhan Baydur’a makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
 
İHH Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akçil’in ziyaretinde beraberinde yönetim kurulu üyeleri Ruhi Uygun, Yunus Özler, Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe ve Kadın Kolları üyeleri ile birlikte bugün İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’a ziyarette bulundular. 
AKÇİL; “YENİ GÖREVİNİZ
HAYIRLI OLSUN”
Dün saat 16.00’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinden Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Erhan Baydur’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak,  İHH olarak gerek Isparta gerek Türkiye ve gerekse dünya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek ilgi alaka ve nazik ev sahipliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Ziyarette ayrıca, İHH’nın çalışmaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
BAYDUR; “NEZAKETİNİZDEN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”
İHH heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur da ziyarette yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı Osman hocamızın nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Kurumum adına, İHH ile yapılabilecek her işbirliği konusunda çalışmaya hazır olduğunu ifade etmek istiyorum.
“İLİMİZ EĞİTİMİNİ YÜKSELTMEK
İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Müdürlüğüm konusunda ise, dilek ve temennilerimiz için teşekkür ediyorum. Bakanlığımız emir ve tasvipleri doğrultusunda bu görev bana tevdi edildi. İnşaallah ilimizin eğitimini bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gayret göstereceğiz. Ben, çalışmalarında tüm İHH ailesine başarılar diliyorum” dedi.
BAŞKAN AKÇİL’DEN MİLLİ EĞİTİM
MÜDÜRÜ BAYDUR’A KUDÜS BİBLOSU
Ziyaretin sonunda ise, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’a Müslümanlara yapılan zulmün bir türlü bitmediği ‘Kudüs’ Biblosu hediye etti.


Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °