Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta İHH’dan İdlib’e Yardım Kampanyası

Isparta İHH’dan İdlib’e Yardım Kampanyası

ISPARTA 18.11.2020 14:38:00 0
Isparta İHH’dan 
İdlib’e Yardım 
Kampanyası
İnsani Yardım Vakfı (İHH), zor şartlar altında yaşayan İdlib halkı için hem ayni hem nakdi yardım kampanyası başlattı. İl Temsilcisi Osman Akçil; “Isparta’daki tüm hayırseverleri bu kampanyaya destek vermeye çağırıyorum” dedi.
 
Dünyanın neresinde olursa olsun mağdur ve mazlum duruma düşen insanlara yardıma koşan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Suriye’nin İdlib kentinde yaşayan ve kış mevsiminin de gelmesiyle zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren insanlar için yardım kampanyası başlattı.
AKÇİL; “TÜM HAYIRSEVERLERİMİZİ
İDLİB İÇİN YARDIMA DAVET EDİYORUM”
Söz konusu yardım kampanyasının hem ayni hem de nakdi olduğunu ifade eden İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Suriye’deki savaş her geçen gün kardeşlerimiz üzerinde derin yaralar açarken, İnsani Yardım Vakfımız (İHH), savaş mağduru mazlumlar için gıda ve barınma yardımlarını sürdürüyor. Bombalı saldırıları nedeniyle Türkiye sınırındaki kırsala göç etmek zorunda kalan aileler, çamur içerisindeki alanlarda yaşam mücadelesi veriyor. Yanına aldıkları malzemelerle tarla ve bahçelere kurdukları derme-çatma barakalara yerleşen Suriyeli aileler, temel ihtiyaç malzemelerine dahi ulaşamıyor. İHH, bu kardeşlerimize hem briket ev yapıyor hem de ihtiyaçlarını karşılama noktasında çalışmalarda bulunuyor. İHH şuana kadar Suriye’de 5 binden fazla briket evi tamamlayarak orada yaşayan vatandaşların hizmetine sundu. Bu doğrultuda, Suriye’de büyüyen insani kriz nedeniyle büyük bir yardım seferberliği başlatan Vakfımız oradaki halka gıda ve barınma yardımlarını sürdürüyor. 
AYNİ VE NAKDİ
YARDIMLARINIZI
BİZE ULAŞTIRIN
Bu doğrultuda, İHH Isparta Temsilciliği olarak İdlib için ayni ve nakdi yardım kampanyası başlattık. Kampanyamıza katılmak isteyen vatandaşlarımız, un, yağ, şeker gidi gıda maddelerinden oluşan ayni ve nakdi yardımlarını Cumhuriyet Caddesindeki Şube Merkezimize ve Bağlar Mahallesindeki İrtibat Depomuza ulaştırabilecekleri gibi, nakdi yardımlarını Isparta İHH İnsani Yardım Derneği Kuveyt Türk Katılım Bankası Isparta Şubesindeki İBAN No. TR7700 2050 0009 1230 1890 001 nolu hesaba yatırabilirler.
 


Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °