Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Isparta İHH’dan İdlib’e Yardım; 29’uncu T I R Yola Çıktı

Isparta İHH’dan İdlib’e Yardım; 29’uncu T I R Yola Çıktı

ISPARTA 8.04.2021 11:30:00 0
Isparta İHH’dan İdlib’e Yardım; 
29’uncu 
T I R
Yola Çıktı
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği tarafından, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla oluşturulan ve içinde; 100 çuval un, 250 battaniye ve nevresim takımı, 37 dolap, 30 yatak, 50 kova boya malzemesi bulunan Yardım TIR’ı Suriye’nin İdlib şehrine gönderildi.
 
Isparta’da İnsani Yardım Vakfı (İHH) öncülüğünde toplanan ve Suriye’ye gönderilen yardım tırlarının sayısı her geçen gün artıyor. Bu doğrultuda, Isparta İHH, 29’uncu Yardım TIR’ını da dün törenle gönderdi.
SURİYELİ KARDEŞLERİMİZE
YARDIM DEVAM EDİYOR
İçerisinde bulunduğumuz soğuk kış şartlarında Suriye’nin İdlib kentinde yaşayan mazlum Müslüman kardeşlerimizin yoğun saldırılar altında kalması sonrası yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla Isparta İHH öncülüğünde Başta Belediye olmak üzere çeşitli Sivil Toplum Kuruluşunun destekleriyle başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Ispartalı hayırseverlerden toplanan yardımlar Suriye’ye gönderiliyor.
ISPARTA İHH’DAN SURİYE’NİN İDLİB
ŞEHRİNE 29’UNCU YARDIM TIRI
Bu doğrultuda, bugün Güller Diyarının Gül Yüzlü Yardımsever insanlarından İdlib’e giyecek ve yiyeceklerden oluşan ve Isparta İHH koordinesinde hazırlanan 1 TIR Yardım gönderildi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil; Bilindiği gibi, Rotamız İyilik Yükümüz İnsanlık’ sloganıyla Yola Çıkan Vakfımız bugün Suriye’nin İdlib kentinde Çadırlarda kalan vatandaşların kışı daha rahat geçirmeleri için bugün 29’uncu Yardım TIR’ımızı gönderiyoruz.
DESTEK VEREN STK’LARA TEŞEKKÜR
Bu doğrultuda; içinde 100 çuval un, 250 battaniye ve nevresim takımı, 37 dolap, 30 yatak, 50 kova boya malzemesi bulunan Yardım TIR’ımızın Suriye’deki mağdur binlerce insanlarımıza ulaşmasında bizlere destek veren; tüm kurum, kuruluş, Sivil Toplum Örgütleri ve hayırsever vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, Varolsunlar. Allah razı olsun” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °