Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Isparta İHH’dan Burdur İHH’ya Ziyaret

Isparta İHH’dan Burdur İHH’ya Ziyaret

ISPARTA 10.12.2019 07:23:00 0
Isparta İHH’dan Burdur İHH’ya Ziyaret
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil ve yönetimi hem komşu hem kardeş olan Burdur İHH İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.
 
Geçtiğimiz gün saat 20.00’da İnsani Yardım Vakfı (İHH) Burdur İl Temsilciliğinin bulunduğu Çeşmedamı Caddesi Akkanat Sokak No.16 adresindeki merkezinde gerçekleştirilen ziyarete Burdur İl Temsilcisi Ömer Faruk Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
BİLGİÇ; “ISPARTA İHH İLE İŞBİRLİĞİ
İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”
Ziyarette bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Burdur İl Temsilcisi Ömer Faruk Bilgiç, Isparta İHH İl Temsilcisi Osman Akçil ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Isparta ile her zaman birlik ve beraberlik içinde, işbirliği yaparak çalışklarını söyledi.
AKÇİL; “BURDUR BİZİM HEM
KOMŞUMUZ HEM KARDEŞİMİZ”
 İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta İl Temsilcisi Osman Akçil de ziyarette yaptığı konuşmasında, Burdur’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Isparta ile Burdur’un iki komşu il olduğunu ve İHH olarak Burdur İHH ile hem komşu hem kardeş olduklarını vurguladı.
ZİYARET SON
DERECE VERİMLİ GEÇTİ
Söz konusu ziyarette derneklerin karşılıklı faaliyetleri anlatıldı, nasıl bir çalışmalar yapıldığı ve bundan sonra yapılması gerektiği üzerinde durulduğu ve ziyaretin çok verimli geçtiği ifade edildi.
 

Anahtar Kelimeler: ziyaret ihhya burdur ihhdan ısparta
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °