Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA ‘HEY GİDİ GÜNLER’ DEDİ

ISPARTA ‘HEY GİDİ GÜNLER’ DEDİ

ISPARTA 13.05.2018 08:49:00 0
ISPARTA ‘HEY GİDİ GÜNLER’ DEDİ
Isparta Belediyesinin düzenlediği Gül Fuarı ve Uluslararası Gül Festivalinin, festival ayağı akşam Kaymakkapı Meydanında devam etti.
Kaymakkapı Meydanında Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ercan Turgut, Funda, Güzin ile Baha, İskender Doğan, Nilgün Onatkut, Rana-Selçuk Alagöz, Semiha Yankı, Ersan Erdura, Kartal Kaan, Sevda Karaca’nın yer aldığı ‘Hey Gidi Günler’ konseri gerçekleştirildi.
Konserde sanatçılar unutulmaz eserleriyle meydanı dolduran binlerce vatandaşa nostalji yaşattı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Yargıtay Hakimleri Mehmet Durgun, İsa Çevik, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç ve çok sayıda protokol ile vatandaşlar eşlik etti.

Konser sonrasında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın tarafından sanatçılara üzerinde fotoğraflarının yer aldığı halı üzerine dokunan tabloları ve gül ürünleri takdim edildi. Başkan Günaydın ve eşi Dilek Günaydın sanatçılarla birlikte finalde ‘Hey Gidi Günler’ parçasına eşlik etti. Başkan Günaydın, tüm sanatçılara katılımlarından dolayı teşekkür ederken, “Sanatçılarımıza ve katılım sağlayan tüm protokol ve vatandaşlarımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Programda ayrıca yurt içi ve yurt dışından gelen halk oyunları ekipleri de sahne alarak, bölgelerinin oyunlarını sergilediler. Yurt dışından gelen ekipler arasında Kırgızistan, Bulgaristan, KKTC gibi ülkelerde bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °