Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Isparta gülünü dünyaya tanıtacağız

Isparta gülünü dünyaya tanıtacağız

ISPARTA 22.05.2017 06:15:00 0
Isparta gülünü dünyaya tanıtacağız
3. Gül Hasat Festivali’ne katılan AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, Isparta gülünü dünyaya tanıtacaklarını belirterek, dünyanın stresinden sıkılan herkesi gül bahçelerine davet etti.
 
Güneykent Belediyesi’nce bu yıl 3.sü düzenlenen Gül Hasat Festivali’ne katılan AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, festival kapsamında gül bahçelerinden gül topladı. Burada gazetecilere açıklama yapan Yüce, Isparta denince akla gülün geldiğini gül deyince de Isparta’nın geldiğini vurguladı.
Yüce, "Kozmetik ve gıda sanayisinde önemli bir hammadde olan, Allah'ın bir lütfu olarak Isparta'da yetişen şifa ve güzelliğe vesile olan gülümüzü dünyaya tanıtacağız. Bununla ilgili yoğun çalışmalar sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.
GÜL MUHABBETİ DÜNYAYI SARSIN
Dünyanın her yerinden inanı gül bahçelerine davet eden Milletvekili Yüce, "Gül üreticilerimizin ve işletmecilerimizin yüzünü güldüreceğiz. Güle dokunan, gülü koklayan, gül şerbeti içen, gül suyuyla abdest alan Isparta erenlerimizle gül yüzlü insanlarımızla güller diyarından dünyaya kardeşlik ve muhabbet duygularımızı gönderiyoruz. Gül muhabbeti dünyayı sarsın, insanlar gül gibi geçinsin” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °