Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Genç MÜSİAD Kongresini; Cumartesi Günü Gerçekleştirecek

Isparta Genç MÜSİAD Kongresini; Cumartesi Günü Gerçekleştirecek

ISPARTA 17.03.2021 06:23:00 0
Isparta Genç MÜSİAD Kongresini; 
Cumartesi Günü
Gerçekleştirecek
Isparta Genç MÜSİAD Kongresini;
Cumartesi Günü
Gerçekleştirecek
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Isparta Şubesi’nin Gençlik Yapılanması olan Genç MÜSİAD kongreye gidiyor. Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan, kongrenin 20 Mart Cumartesi günü Barida Hotels’de saat 16.00’da başlayacağını bildirdi.
 
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Isparta Şubesi bünyesindeki Genç MÜSİAD kongreye gidiyor.
GENEL KURUL CUMARTESİ
GÜNÜ BARİDA HOTELS’DE
Geçtiğimiz yıl Aralık ayında yapılan görevlendirme (Atama) ile görevine başlayan Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan ve yönetimi yapılacak kongre ile atanmışlıktan seçilmişliğe geçecekler. Genel kurul toplantısının 20 Mart 2021 Cumartesi günü saat 16.00’da İstanbul Yolu üzerindeki Barida Hotels’de yapılacağını söyledi.
KONGREYE GENEL BAŞKAN AKBAL
VE VEYSELOĞLU DA KATILACAK
Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal’ın da katılacağı kongre ile ilgili olarak açıklama yapan Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan; “Kongremize Genel Başkanımız sayın Yunus Furkan Akbal’ın yanı sıra eski Orman ve Su İşleri Bakanımız ve Ak Parti Afyon Milletvekili Veysel Eroğlu beyefendi de katılacaklar” dedi.
KONGREYE DAVET
Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan, Kongreye tüm protokol ve üyelerin katılımından dolayı büyük mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °