Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Isparta Genç MÜSİAD; Hızlı Başladı

Isparta Genç MÜSİAD; Hızlı Başladı

ISPARTA 26.01.2021 08:21:00 0
Isparta Genç MÜSİAD; 
Hızlı 
Başladı
Isparta Genç MÜSİAD’da geçtiğimiz günlerde yapılan atama ile göreve gelen Samet Şahan, dün ilk toplantısını yaparak hedef ve stratejilerini belirledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD)’nin genç yapılanması, diğer bir deyişle Gençlik Kolları olan Genç MÜSİAD’ın Isparta Başkanlığına geçtiğimiz günlerde İş İnsanı Samet Şahan atandı.
ŞAHAN’DAN İLK TOPLANTI
Isparta Genç MÜSİAD’ın çiçeği burnunda Başkanı Samet Şahan, dün Isparta MÜSİAD Şube Merkezinin bulunduğu Hızırbey Mahallesi 1525 Sokak Parmaksız Konağında yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını tanışma ve kaynaşma toplantısı olarak yaptı.
TOPLANTIYA BAŞKAN
YALÇIN BAYSAN DA KATILDI
Dün saat 17.00’de gerçekleştirilen toplantıya Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan da katıldı. Toplantıda ilk olarak Başkan Baysan kendisini Genç MÜSİAD Yönetim Kuruluna tanıttı ve yönetim kurulundakiler de tek tek kendilerini tanıttılar.

BAYSAN; “GÖREVİNİZDE
BAŞARILAR DİLERİM”
Şube Başkanı Yalçın Baysan, toplantıda yaptığı konuşmada; “Öncelikle Samet Şahan Başkanımızın nezdinde Isparta Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu olarak hepinize yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, başarılar temenni ediyorum.
“BİRLİKTE ISPARTA
MÜSİAD İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Evet, bundan böyle sizlerle birlikte çalışacağız. Isparta MÜSİAD ana kademe yönetimi olarak sizler bizlere, bizlerde sizlere destek vereceğiz ve MÜSİAD’ı Isparta’da şuanda bulunduğu noktadan daha üst noktalara getireceğiz” dedi.
ŞAHAN; “HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK
İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan da konuşmasında; “Buradaki tüm arkadaşlarımıza benimle çalışmayı kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu göreve yeni atanmamıza rağmen rağmen çalışmalarımıza hızla başladık ve heyecanla devam ediyoruz. Belirlediğimiz hedefleri gerçekleştirmek için ben başta olmak üzere yönetim kurulumuz ve bütün üyelerimiz ile elimizden gelen yapacağımıza eminim. Bu ilk toplantımıza davetimizi kırmayarak katılan MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanımız sayın Yalçın Baysan abimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolsunlar, varolsunlar” dedi.

İŞTE ISPARTA GENÇ
MÜDİAD YÖNETİM KURULU  
Geçtiğimiz günlerde ataması yapılan Samet Şahan Başkanlığındaki Isparta Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor; Ferhat Oktay, Enver Yavuz, İdris Yelsiz, İhsan Akçakanat, Muhammed Kepezkaya, Cihan Küçüktütüncü, Melih Ataşlı, Nazım Erdoğan, Nesim Akçil, Süleyman Bozdemir, Talha Güler, Bahadır Kepezkaya, Enver Yavuz.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °