Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan; Atanmışlıktan Seçilmişliğe Geçti

Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan; Atanmışlıktan Seçilmişliğe Geçti

ISPARTA 20.03.2021 20:58:00 0
Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan; 
Atanmışlıktan 
Seçilmişliğe
Geçti
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin genç yapılanması olan Isparta Genç MÜSİAD’ın 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçimler neticesinde dört ay önce atanarak göreve gelen Samet Şahan, bugünkü kongrede seçilerek göreve getirildi.
 
Isparta Genç MÜSİAD’ın kongresi Barida Hotels’de yapıldı. Saat 16.00’da başlayan kongreye; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu ve Fahretdin Gözgün, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Daire Müdürleri, Isparta STK Başkan ve Temsilcileri, MÜSİAD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
KUR’ANI KERİM
TİLAVETİ SUNULDU
Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan kongre Mimar Sinan Cami İmam Hatibi Muhammed Akçil’in sunduğu Kur’anı Kerim Tilavetiyle devam etti.  
Kongrenin açılış konuşmasını Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan yaptı. Başkan Şahan konuşmasında ülkenin kalkınmasında gençlerin önemini vurguladı.
Isparta Genç MÜSİAD Başkanı Samet Şahan’ın konuşmasının ardından MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kongrenin ‘protokol konuşmaları’ kapsamında birer konuşma yaptılar. 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °