Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nde Yeni Dönem

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nde Yeni Dönem

ISPARTA 19.03.2021 14:44:00 0
Isparta Gazeteciler 
Cemiyeti’nde 
Yeni Dönem
Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin bugün tek listeyle gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda Mustafa Baş Başkanlığındaki yeni yönetim göreve seçildi.
 
Isparta’da görev yapan basın mensupları bugün kongreye gitti. Mevcut Başkan Şevket Karahan’ın tekrar başkanlığa aday olmadığı kongrede tek aday olan Nokta Gazetesi Sahibi Mustafa Baş dolayı açık oylamayla Başkan seçildi.
DİVAN TEŞEKKÜLÜ
OLUŞTURULDU
Halıkent Mahallesindeki Moda Park Düğün Salonunda saat 11:00’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da, Divan Başkanlığına Tarkan Çetin üyeliklere de Ali Çevikbaş ve Tuna Ünal seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Olağan Genel Kurul’da gelir – gider, faaliyet ve denetim raporları okunarak kabul edildi.
KARAHAN; “CEMİYETİMİZİ EN İYİ
ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE ÇALIŞTIM”
Kongrede bir konuşma yapan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, 9 yıldır görevde olduğunu belirterek; “Bu dönem içinde başta Basın İlan Kurumu olmak üzere Cemiyetimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu süreçte cemiyetimize bazı kazanımlar sağlamaya çalıştık” dedi.
BAŞ; “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Kongrede yapılan açık oylama ile göreve seçilen Cemiyetin Yeni Başkanı Mustafa Baş da bir konuşma yaptı. Baş konuşmasında, Isparta Gazeteciler Cemiyetini daha iyi noktalara getirmek için elinden geleni yapacaklarını belirterek; “Benden önce bugüne kadar görev yapmış ve gazeteci meslektaşlarımıza hizmet etmiş tüm başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi.  
İŞTE YENİ YÖNETİM
Buna göre; Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin Yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluştu: Mustafa Baş, Mustafa Savlı, Emre Altuğ, Fatih Demirtaş, Onur Bedir, Şevket Karahan, Selçuk Öçal.
Denetim Kurulu: Tayfun Yılmaz, Muhammed Uslu, Yasin Şişman.
Üst Kurul Delegeleri: Şevket Karahan, Mustafa Baş, Emre Altuğ, Arzu Erkorkmaz.
Onur Kurulu: Tanju Boylu, Zafer Çağlar, Hilmi Özdemir, Nasuh Özkan, Abdullah Sinan, Şevket Karahan, Tarkan Çetin, Şakir Aksöz, Hasan Özbek, Hakan Yaman.

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °