Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Ekonomisinin Kalbi; Bu Fuarda Attı…

Isparta Ekonomisinin Kalbi; Bu Fuarda Attı…

ISPARTA 23.05.2022 13:35:00 0

Isparta Ekonomisinin Kalbi; 
Bu
Fuarda 
Attı…
HABER: Yunus ÖZLER
Bu yıl 25’incisi yapılan va Detay Fuarcılık ile Asko Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştirilen SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı 18 Mayıs Çarşamba günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuara yoğun katılım oldu. Fuarda, stand açan şirketler ve esnaflar yaptıkları satışlarla, vatandaşlar ise ürünleri indirimli almanın mutluluğunu yaşadı ve Isparta ekonomisinin kalbi beş gün boyunca bu fuarda attı.
 
Kısa adı SANTEK olan Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’nın 25’incisi geçtiğimiz Perşembe günü yapılan görkemli bir törenle açıldı. Gökkubbe Fuar Merkezi’nde yapı ve mobilyadan ev tekstiline kadar birçok sektörü paydaşlarıyla buluşturan ve dün akşam sona eren fuar Isparta ekonomisi için de önemli bir katkı sundu.
KATILIMCI FİRMALAR; “FUARDAN
BÜYÜK YARAR SAĞLADIK”
Yaklaşık 10’a yakın sektörün kalbi Isparta’da atarken fuara katılan firmalar, ziyaretçilerin yoğun akınına uğradı. 7.500-8.000 m2 kapalı alan ve toplamda 35 bin m2 alana sahip olan Gökkubbe Fuar alanındaki fuar her geçen yıl gelişmeye ve gerek Isparta gerekse ülke ekonomisine destek vermeye devam ediyor. Fuara katılan firma temsilcileri fuar boyunca yaptıkları satışların iyi olduğunu ifade ederken yoğun talep gördüklerini söylediler.
SIRÇA VE ÇARKÇI; “TÜM
ZİYARETÇİLERİMİZE
TEŞEKKÜR EDERİZ”
Detay Fuarcılık ile Asko Fuarcılık yetkilileri Ahmet Sırça ve Onur Çarkçı, bu yıl 25’incisi gerçekleştirdikleri SANTEK – ISPARTA Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarını gerek Isparta gerekse çevre illerden gelen ziyaretçilerle gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, fuarı ziyaret eden herkese teşekkür ettiler.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °