Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Eğitime Destek Platformu’nun Toplantısı’na; Eski Bakan Tüfekçi de Katıldı

Isparta Eğitime Destek Platformu’nun Toplantısı’na; Eski Bakan Tüfekçi de Katıldı

ISPARTA 1.01.2021 09:48:00 0
Isparta Eğitime Destek Platformu’nun Toplantısı’na; 
Eski Bakan 
Tüfekçi de 
Katıldı
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinin Aralık Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi. Videokonferans sistemiyle yapılan toplantıya; Ticaret ve Gümrük eski Bakanı Bülent Tüfekçi de katıldı.
 
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda, Temsilciliğin Aralık Ayı Olağan Toplantısı dün akşam saat 21.00’de Videokonferans sistemiyle gerçekleştirildi.
TOPLANTIYA TİCARET
VE GÜMRÜK BAKANI
BÜLENT TÜFEKÇİ KATILDI
Söz konusu toplantıya; Ticaret ve Gümrük eski Bakanı Bülent Tüfekçi de katılarak görüş ve önerilerini sundu.
AKÇİL; “TOPLANTIMIZ ÜLKEMİZE,
ŞEHRİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”  
Toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil; “Isparta Eğitime Destek Platformu Aralık ayı İl Koordinasyon toplantımızı değerli Hatibimiz sayın Bakanımız Bülent Tüfekçi’nin katılımları ile gerçekleştirdik. Toplantımıza TBMM Başkanvekilimiz ve Isparta Milletvekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkan Yardımcımız Uğur Büyükçulcu, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek, İl Müftümüz Bayram Şahin bir çok STK Temsilcimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ve İlçe temsilcilerimiz katıldı. Toplantımız hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
 
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °