Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Isparta Eğitime Destek Platformu’nda Nöbet Değişimi; Abdurrahman Akçil Yeniden Başkan Seçildi

Isparta Eğitime Destek Platformu’nda Nöbet Değişimi; Abdurrahman Akçil Yeniden Başkan Seçildi

ISPARTA 15.10.2020 14:26:00 0
Isparta Eğitime Destek Platformu’nda Nöbet Değişimi;  
Abdurrahman 
Akçil Yeniden
Başkan Seçildi
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliğinde görev değişimi yaşandı. Temsilcilik görevini yaklaşık 9 aydır sürdüren Salih Arslan görevini kendisinden önce bu görevi yürüten Abdurrahman Akçil’e devretti.
 
PLATFORMUN EKİM AYI
TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği’nin her ay mutat olarak yapılan gündem değerlendirme toplantısı bu ay kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği Isparta Temsilciliğinde gerçekleştirildi.
SALİH ARSLAN
GÖREVİ BIRAKTI
Söz konusu toplantıda; Eğitime Destek Platformu Genel Merkezi tarafından değiştirilen ‘Temsilcilik Statüsü’ başlıklı konu değerlendirildi. Bilindiği gibi, yapılan statü değişikliğinde ‘İl Temsilcisi İl Müdüründen veya sivil bir kişiden seçilmelidir’ ibaresi yer almıştı. Bu nedenle, şuanda bir okulda Müdür olarak görev yapan ve aynı zamanda Ensar Vakfı Isparta Şube Başkanı olan ve Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği görevini yürüten Salih Arslan görevi bıraktı.
OY BİRİLĞİ İLE YENİDEN
GÖREVE GETİRİLDİ
Yaklaşık 9 aydır bu görevi sürdüren Salih Arslan, görevini ise kendisinden önce 3 yıla yakın il temsilcisi olarak bu görevi yürütmekte olan Abdurrahman Akçil’e devretti. Bu konuda dün yapılan ve sadece bir yönetim kurulu üyesinin katılmadığı Platform Yönetim Kurulunu yönetim kurulu toplantısında oylama yapıldı. Oylama sonucu Abdurrahman Akçil’in tekrar İl Temsilcisi olmasına toplantıda hazır bulunan tüm üyelerin oybirliği ile karar verildi. Platformun Başkan Yardımcılığına ise Gonca Cankut Kayacan getirildi. 
ARSLAN’DAN
TEŞEKKÜR
Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilciliği görevini bırakan Salih Arslan, toplantıda yaptığı konuşmasında; “Yaklaşık 9 aydır bu görevi yürütüyorum. Bu zaman süreci içinde sizlerin büyük desteğini gördüm. Bundan dolayı tüm platform yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah” dedi.
AKÇİL; “BUNDAN SONRA DA
GÖREVİ BİRLİKTE YÜRÜTECEĞİZ”
Bu görevi daha önce 3 yıl boyunca yürüttüğünü ve göreve yabancı olmadığını ifade eden Eğitime Destek Platformu’nun yeni İl Temsilcisi Abdurrahman Akçil de konuşmasında; “Arkadaşlar bilindiği gibi ben bu göreve 2016 yılında gelmiş ve 2020 yılının Ocak ayına kadar devam ettirmiştim. Bu yılın Ocak ayında ise Salih Hocamıza devretmiştim. Ancak, temsilcilik statüsünde yapılan değişiklik nedeniyle Salih hocam görevi bırakmak durumunda kaldı. Sizler de bugün burada oy birliği ile bu görevi tekrar bana tevdi ettiniz. Dolayısıyla bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bu görevi sizlerle birlikte, el ele, omuz omuza çalışarak yürüteceğiz. Ben, görevi bana bırakan Salih Arslan Hocama bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Allah kendisinden razı olsun” dedi.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °