Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta’da Yasak Kalktı Pazarlar Doldu

Isparta’da Yasak Kalktı Pazarlar Doldu

ISPARTA 27.05.2020 08:37:00 0
Isparta’da Yasak 
Kalktı Pazarlar
Doldu
Isparta’da vatandaşlar kısıtlamanın bitmesiyle kendilerini sokağa attı. Her hafta Çarşamba günleri kurulan Davraz Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde hem sokağa çıkma yasağının bitmesi hem de bayram sonrası olması nedeniyle büyük yoğunluk yaşanıyor.
 
Isparta’da 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle birlikte şehrin en işlek caddelerinde biranda araç yoğunluğu yaşandı. Bu yoğunluk, halk pazarlarında da kendini gösteriyor.
 
Ülke geneli uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması dün gece saat 00.00 itibariyle sona ererken, Ispartalılar hava almak için cadde ve sokaklara akın etti. Gecenin geç saatleri olmasına karşın evlerinden dışarı çıkan vatandaşların çoğu araçları ile şehir merkezinde özgürlüğün tadını çıkararak tur atarken, bazıları da dondurmacıdan dondurma alarak öz çekim yapması dikkatlerden kaçmadı.  
HALK PAZARLARINA AKIN…
Öte yandan Arefe Gününden bu yana sokağa çıkamayan ve alışveriş yapamayan vatandaşlar, bugün Her hafta Çarşamba günleri kurulan Davraz Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde hem sokağa çıkma yasağının bitmesi hem de bayram sonrası olması nedeniyle büyük yoğunluk yaşanıyor. Bu yoğunluğun ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor.
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °