Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Isparta’da Sokağa Çıkan Çocuklar; Parklara Koştu…

Isparta’da Sokağa Çıkan Çocuklar; Parklara Koştu…

ISPARTA 13.05.2020 18:49:00 0
Isparta’da Sokağa Çıkan Çocuklar; 
Parklara 
Koştu…
Isparta’da Koronavirüs tedbirleri kapsamında 4 saat için sokağa çıkmalarına izin verilen 0 – 14 yaş çocuklar, parklarda oynadı. Aileler, bebekleri ve çocukları ile açık alanlarda yürüyüş yaptı.
 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 0-14 yaş grubundaki çocuklara, bugün için 11.00 ile 15.00 saatleri arasında izin verildi. Isparta’da aileleriyle dışarı çıkan çocuklar, park ve bahçelere gitti. Bazı çocuklar bisiklet kullanırken, bazıları ise oyunlar oynadı. Aileler, bebekleri ve çocukları ile açık alanlarda yürüyüş yaptı.
MELİSSA VE SUDE YILMAZ; “DIŞARI
ÇIKTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”
Bazı çocuklar bisiklet kullanırken, bazıları ise oyunlar oynadı. Aileler, bebekleri ve çocukları ile açık alanlarda yürüyüş yaptı. İzin dolayısıyla annesiyle parka giden çocuklardan 9 yaşındaki Melissa ve 8 yaşındaki Sude Yılmaz kardeşler, dışarı çıktıkları için sevinçli olduklarını belirterek, görüşlerini şöyle dile getirdiler; “Dışarı çıkmak çok güzel. İzini fırsat bilerek annemizle hemen parka geldik. Bugün arkadaşlarımla sosyal mesafeye dikkat ederek top oynayacağız. Çok mutluyuz, dışarı çıkmayı çok özlemişiz. Okulumuzu ve okul arkadaşlarımızı da çok özledik” dediler.
YILMAZ; “ÇOCUKLAR GÜNEŞİ,
TEMİZ HAVAYI ÖZLEDİLER”
Çocuklarını günler sonra da olsa dışarı çıkarıp parka getirmekten dolayı sevinçli olduğunu vurgulayan anne Gülten Yılmaz da konuşmasında; “Kızlarımla bugün parka çıktık. Çocukların dışarı çıkabilmesi çok iyi oldu. Güneşi, temiz havayı özlemişlerdi. Bugün gönüllerince eğlenecekler” dedi.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °