Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta’da Mobilya Sektöründe Uzun Yıllar Hizmet Veren İşadamı Aydın Mutlu’dan; DivanEv’e Görkemli Açılış

Isparta’da Mobilya Sektöründe Uzun Yıllar Hizmet Veren İşadamı Aydın Mutlu’dan; DivanEv’e Görkemli Açılış

ISPARTA 13.05.2022 20:22:00 0
Isparta’da Mobilya Sektöründe Uzun Yıllar Hizmet Veren İşadamı Aydın Mutlu’dan; 
DivanEv’e
Görkemli
Açılış
Haber: Yunus ÖZLER
Müstecirliğini İşadamı Aydın Mutlu’nun yaptığı Divaev bugün yapılan görkemli törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Milletvekili Recep Özel, Aydın Mutlu’nun yıllarca bu noktaya alın teriyle kazanarak geldiğini söyledi.
 
Isparta’da Mobilya Sektöründe Uzun Yıllar Hizmet Veren İşadamı Aydın Mutlu, bu defa Isparta halkına DivanEv ile hizmet vermeye başladı. Sektöre yeni bir soluk getirecek Yataş Grup’ın yeni markası Divanev’in Mağaza açılışı bugün gerçekleştirildi.
AÇILIŞ TÖRENİNE
YOĞUN KATILIM
Saat 17.00’de Eğirdir Yolu 3. Km. No. 105 adresinde yapılan açılış törenine; Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu, Isparta Ticaret Odası Meclis Başkanı Osman Şahlan ile Fahretdin Gözgün, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
ÖZSOY; “AYDIN BEYİN AİLEMİZE
KATILMASINDAN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK”
Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan törende ilk olarak kürsüye YATAŞ Divanev Genel Müdür Yardımcısı Aslı Özsoy geldi. Özsoy konuşmasında, Aydın Mutlu’nun Divanev ailesine katılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
BAŞDEĞİRMEN; “BU İŞYERLERİ
ŞEHRİMİZE BÜYÜK KATKI SUNUYOR”  
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de konuşmasında, Isparta’da açılan her işyerinin şehre büyük katkısı bulunduğunu belirterek; “Bu gibi işyerleri sağladıkları istihdamdan, verdikleri vergiden hem devletimize hem şehrimize büyük katkı sunmaktadırlar. Bunun en güzel örneğini bugün Aydın Mutlu arkadaşımızın işyerinde görüyor ve şahit oluyoruz” dedi.
GÖKGÖZ; “BU MERKEZİ 11 YIL
ÖNCE BİRLİKTE AÇMIŞTIK”
Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de konuşmasında, 11 yıl önce bu merkezi hizmete açtıklarını ve Aydın beyin 11 yıldır mobilya sektöründe hizmet verdiğini belirterek, bugün de Divanev markasıyla bu hizmetine yeni bir halka eklediğini söyledi.
ÖZEL; “AYDIN MUTLU KARDEŞİM
BENİM 30 YILLIK DOSTUMDUR”
Törende son konuşmayı Ak Parti Milletvekili Recep Özel yaptı. Milletvekili Özel de konuşmasında, Aydın Mutlu’nun 30 yıllık dostu olduğunu belirterek; “Kendisi yurtlarda yetişip bugün bu noktaya alın teri ille helal çalışmalarla gelmiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Bugün açmış olduğumuz bu işyerinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
SÜRPRİZ HEDİYE ÇEKİLİŞİ YAPILDI
Törende yapılan konuşmaların ardından, İl Müftüsü Bayram Şahin tarafından dua yapıldı ve işyerinin açılışı katılımcı protokol tarafından yapıldı. Açılışta ayrıca, çekilen kur’a ile 32 kişiye sürpriz hediyeler verildi. Tören, açılışın ardından davetlilerin mağazayı gezmesiyle sona erdi.
İŞTE DİVANEV AÇILIŞINDAN ÖZEL GÖRÜNTÜLER:









 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °