Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Isparta’da Hava Durumu Ne Olacak? Kar ve Dondurucu Soğuklar Sürecek mi?

Isparta’da Hava Durumu Ne Olacak? Kar ve Dondurucu Soğuklar Sürecek mi?

ISPARTA 26.01.2022 05:22:00 0
Isparta’da Hava Durumu Ne Olacak? 
Kar ve Dondurucu 
Soğuklar Sürecek mi?
Meteoroloji’nin son tahminlerine göre Isparta’da iki gündür devam eden kar yağışı bugünden itibaren bitecek ve kar yağışı yerini güneşli gülere bırakacak. Ancak, önümüzdeki Cumartesi gününden itibaren kar yağışı tekrar başlayacak.
 
Bugünden itibaren parçalı az bulutlu ancak bir o kadar da dondurucu soğuk bir havanın etkisini gösterecek olan Isparta’da kar olmayacak ama soğuklar sürecek. Şehrin birçok ilçesinde hava sıcaklığı -5 ila -10 derecenin altına düşecek.  
HAFTA SONUNA KAR
YENİDEN GELECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre hafta sonundan itibaren etkili olan kar yağışı bu hafta sonuna kadar olmayacak. Ancak, ayaz yani soğuk havanın devam etmesi bekleniyor.
GÜNEŞLİ GÜNLER BAŞLIYOR…
Bu sabah saatlerinde başlaması beklenen az bulutlu güneşli havanın yarın da kent genelinde devam etmesi öngörülüyor. Dondurucu soğukların görüldüğü kentte bu gece birçok ilçede sıcaklık -10 derecenin altına düşecek.  
HAVA GÜNEŞLİ OLACAK
ANCAK, AYAZ HÜKÜM SÜRECEK
Şehirde en soğuk ilçenin Ş. Karaağaç olması bekleniyor. Ş. Karaağaç’ta termometrelerin bu gece -15 dereceye kadar düşmesi tahmin edilirken, sıcaklığın kent merkezinde en düşük -12 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Soğuk havanın hafta boyunca etkili olması ve sıcaklıkların bu derecelerde seyretmesi tahmin ediliyor.
İŞTE ISPARTA’NIN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ;

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °