Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Isparta’da Bir Ay Sonra Yeniden Hafta Sonu Yasağı; Sokaklar Yeniden Sessizliğe Büründü…

Isparta’da Bir Ay Sonra Yeniden Hafta Sonu Yasağı; Sokaklar Yeniden Sessizliğe Büründü…

ISPARTA 3.04.2021 09:17:00 0
Isparta’da Bir Ay Sonra Yeniden Hafta Sonu Yasağı; 
Sokaklar 
Yeniden Sessizliğe
Büründü…
Vakaların hızla artarak sarı kategoriden kırmızı kategoriye geçen Isparta’da bir aylık aranın ardından bu hafta sonundan itibaren yeniden sokağa çıkma yasağı geldi. 6 Mart günü kaldırılan yasak bugün yeniden uygulanmaya başlandı.
 
İçişleri Bakanlığı; Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri göz önünde bulundurularak, toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararların ardından, 81 il valiliğine genelge gönderildi.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI
YENİDEN DÜZENLENDİ
“Tedbirlerin Gözden Geçirilmesi“ konulu genelgede daha önceki genelgelerle risk gruplarına göre düzenlenen hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları yeniden düzenlendi.
ISPARTA DA AYNI UYGULAMA
Bilindiği gibi kırmızı kategorideki illerde sadece Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı yeniden Cumartesi de uygulanmaya başladı. Daha önce sarı kategoride yer alan Isparta bu yasaktan muaftı. Ancak, bu hafta başında açıklanan risk haritasında kırmızı kategoride olduğu belirlenen Isparta’da da aynı uygulamaya tabi tutuluyor.
CUMA SAAT 21.00’DEN PAZARTESİ GÜNÜ
SAAT 05.00’E KADAR SOKACA ÇIKMAK YASAK!
Isparta’da 6 Mart Cumartesi günü kaldırılan yasak bugünden itibaren yeniden uygulanmaya başladı. Isparta’da sokağa çıkma yasağı 2 Nisan Cuma günü yani dün akşam saat 21.00'de başladı. Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayarak Pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °