Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’da Bayramda hava nasıl olacak? Tam 27 Derece!

Isparta’da Bayramda hava nasıl olacak? Tam 27 Derece!

ISPARTA 2.06.2019 20:01:00 0
Isparta’da Bayramda hava nasıl olacak?
Tam 27 
Derece!
HABER: Yunus ÖZLER
Yurdumuz üzerinde etkili olan sıcak hava dalgasının bayram tatili süresince özellikle yurdumuzun iç ve doğu bölgelerinde etkili olmaya devam edeceği, hava sıcaklıklarının Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’de mevsim normalleri civarında diğer bölgelerimizde ise normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Isparta’da bayramın birinci günü hava sıcaklığı 27 derece olacak.
 
Bayram tatili süresince ülkemizde havanın genellikle parçalı ve az bulutlu geçmesi beklenirken, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi, İç Ege ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğu kesimlerinde öğleden sonraları kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağış geçişleri görülebileceği tahmin ediliyor.
Bayram tatili süresince nüfus yoğunluğunun artması beklenen Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde yağış beklenmiyor. Bu bölgelerimizde havanın genellikle az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Isparta’da Arefe günü ve Bayram süresince beklenen hava durumu ile günün en yüksek sıcaklarının ise şöyle olacağı tahmin ediliyor:
BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ ISPARTA’DA
27 DERECE SICAKLIK OLACAK
Isparta’da havanın genellikle az bulutlu, öğle saatlerinden sonra parçalı çok bulutlu ve kısa süreli mevzi gök gürültülü akşam saatlerinde sağanak yağışlı geçeceği, en yüksek hava sıcaklıklarının 27 - 30 derece civarında gerçekleşeceği tahmin ediliyor.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °