Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta Belediyesinden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı: Vezneler Cumartesi Günü Açık!

Isparta Belediyesinden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı: Vezneler Cumartesi Günü Açık!

ISPARTA 27.11.2019 15:03:00 0
Isparta Belediyesinden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı: 
Vezneler 
Cumartesi 
Günü 
Açık!
Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü Sorumlusu Hasan Parlakyıldız, 2019 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödemelerinde son günün 2 Aralık Pazartesi olduğunu hatırlatarak, Gelir Müdürlüğü veznelerinin Cumartesi günü 09.00 – 15.00 saatleri arasında açık olacağını bildirdi.
 
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerin, 2019 yılı ikinci taksitini ödemelerinde son gün 2 Aralık. 30 Kasım gününün hafta sonu tatiline denk gelmesinden dolayı mükellefler ödemelerini 2 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapabilecek.
PARLAKYILDIZ; “GECİKMEYE KALMAYIN”
Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerini ödemeyenlerin borçlu duruma düşecekleri ve gecikme faiziyle karşılaşacakları uyarısında bulunan Isparta Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Bölümü Sorumlusu Hasan Parlakyıldız, vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri adına veznelerin Cumartesi günü saat 09.00 – 15.00 arasında çalışacağını duyurarak, vatandaşlara vergilerini belirtilen tarihi kaçırmadan ödemeleri konusunda uyarıda bulundu. Vatandaşlar borçlarını belediye hizmet binası veznelerinden ödeyebilecekleri gibi, banka ve belediyenin internet sayfasından da online vezne yoluyla ödeme imkanına sahipler.
“VEZNELERİMİZ CUMARTESİ
GÜNÜ 6 SAAT AÇIK OLACAK”
Parlakyıldız, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyararak şunları söyledi; “Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemeleri 2 Aralık 2019 tarihinde sona erecektir. Ödemelerini bu tarihe kadar gerçekleştirmeyen mükellefler, bu tarihten sonra ödenecek emlak vergileri ve işyerlerine ait çevre temizlik vergilerine kanunda belirtildiği oranda gecikme faizi ödemek mecburiyetinde kalacaklardır. Mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini 2 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir. Ödemeler hususunda vatandaşlarımıza kolaylık sağlayabilmek amacıyla veznelerimiz Cumartesi günü 6 saat boyunca tahsilat hizmeti konusunda çalışacaktır” dedi.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °