Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta Belediyesi’nin Stratejik Plan Toplantısı yapıldı: İşte Isparta’nın 5 yıllık YOL HARİTASI

Isparta Belediyesi’nin Stratejik Plan Toplantısı yapıldı: İşte Isparta’nın 5 yıllık YOL HARİTASI

ISPARTA 1.08.2019 15:18:00 0
Isparta Belediyesi’nin Stratejik Plan Toplantısı yapıldı: 
İşte Isparta’nın 
5 yıllık 
YOL HARİTASI
Isparta Belediyesi’nin ‘Şehrimizin geleceğine birlikte yön verelim’ sloganıyla hayata geçireceği Stratejik Plan Toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. Stratejik planın şehrin gelecek 5 yılına ışık tutacağını vurgulayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Geçmişte olduğu gibi, bugünde, yarında Isparta’mıza birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Isparta Belediyesi’nin şehrin gelecek 5 yılını kapsayacak hizmet, çalışma, faaliyet ve projelerini belirlemek üzere yaptığı Stratejik Plan Toplantısı geniş bir katılımla Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
ISPARTA’NIN STRATEJİK
PLANI YAPILIYOR…
Bugün saat 14.00’te başlayan toplantıya; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yanı sıra, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili ve EKK 6. Bölge Başkanı Ahmet Tural ve Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkan ve Temsilcileri, Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.
BAŞDEĞİRMEN; “ŞEHRİ SİZLERLE
BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Isparta Belediyesi 2020 - 2024 yılı Stratejik Planını belirlemek üzere toplantıya girişte katılımcılara anket yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehrin geleceğini belirlemek üzere tüm paydaşların görüş ve önerilerini almaya devam ettiklerini söyledi.
“SEÇİMLERDEN ÖNCE
ANKET ÇALIŞMASI YAPTIK”
31 Mart yerel seçimlerinden önce ‘Şehrimizin geleceğine birlikte yön verelim’ sloganıyla hayata geçirilen stratejik planın çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şükrü Başdeğirmen, tüm katılımcılara teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen, toplantıda yaptığı konuşmada; “Geleceğimize birlikte yön vermek için, sizlerin de fikir ve önerilerine ihtiyacımız var. Geçmişte olduğu gibi, bugünde, yarında Isparta’mıza birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunu taş üstüne taş koyarak, güzellikleri ortaya çıkartarak, ihtiyaçları gidererek ve vatandaşlarımızın talebini yerine getirerek yapacağız. Isparta’mızın daha yaşanabilir, daha mutlu bir şehir olmasını istiyoruz. Herkesin arzu ettiği hizmetleri çok rahat bir şekilde aldığı bir şehir olmasını arzu ediyorum" diye konuştu.
“ŞEHRİN GELECEĞİNE ISPARTA’MIZDA YAŞAYAN
TÜM İNSANLARIMIZLA YÖN VERECEĞİZ”
Hazırladıkları bu stratejik planın Isparta’nın önümüzdeki 5 yılını kapsadığını ifade eden Başkan Başdeğirmen, seçimlerden önce yaptırdığımız anket çalışmasıyla Isparta’nın ihtiyaçlarını belirlediklerini ve bu yönde yatırımlar yaparak dertlere derman olduklarını anlattı. Başkan Başdeğirmen; “Bu şehrin geleceğine tek başımıza değil, Isparta’mızda yaşayan tüm insanlarımızla yön vereceğiz. Isparta’mızın gelecek 5 yıllık bir yol haritasının olması gerekiyor. Bunu da birlikte ortaya koymamız gerekir. Sizlerin katkılarını çok önemsiyorum. Bu bize ışık tutacak" dedi.
“BU PLAN TOPLANTISI ISPARTA’DA
İLK DEFA YAPILIYOR”
Stratejik Plan Toplantısının Isparta’da bu zamana kadar hiç yapılmadığını ve ilk defa kendilerinin böyle bir toplantı yaptığını ve Isparta’nın geleceğine yönelik faydalı bir iş yapıldığına dikkat çekti.
ÇALIŞMANIN BİLİMSEL
YÖNTEMİ ANLATILDI
Toplantıda daha sonra; Isparta Belediyesi Stratejik Plan Çalışma Grubu Başkanı ve Plan Sorumlusu Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulçu tarafından, Isparta Belediyesi 2020 – 2024 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında bir sunum gerçekleştirildi. Büyükçulçu da sunumunda; “Önümüzdeki 5 yıl boyunca yapılacak çalışmaları tasnif edip, tespit edeceğiz. Daha sonra sınıflandırmasını yapıp, anketlere yapılan yorumların hepsini nitel veri analizi ile sınıflandıracağız” dedi.
GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ SUNDULAR…
Yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılanlar Isparta’nın gelecek 5 yılına ışık tutacak stratejik plan hakkında talep ve önerilerini yazılı veya sözlü olarak aktardılar. Başkan Şükrü Başdeğirmen, bu işe katkı sunan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °