Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta Belediyesi’nden; Koronavirüsle Etkin Mücadele

Isparta Belediyesi’nden; Koronavirüsle Etkin Mücadele

ISPARTA 4.05.2021 16:23:00 0
Isparta Belediyesi’nden; 
Koronavirüsle 
Etkin Mücadele
Isparta Belediyesi Çin’den yayılıp dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsle mücadele kapsamında sokakları ve işyerlerini ilaçlı suyla yıkıyor, dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Şükrü Başdeğirmen, bu yöndeki çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirterek, vatandaşlardan gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları çağrısı yaptı.
 
Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsle mücadele için Isparta Belediyesi de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
ŞEHRİN HER YERİ
DEZENFEKTE EDİLİYOR
Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda ve işyerlerinde dezenfektan çalışmaları yapıyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında Isparta’daki sokaklar köşe bucak ilaçlanıp yıkanırken, dezenfekte çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda ayrıca temizlik işleri şantiyesinde tüm temizlik araçları ve semt pazarı servisleri ilaçlandı, dezenfekte edildi.
Koronavirüsle mücadele kapsamında gece gündüz çalışmalarına devam eden Isparta Belediyesi ekipleri, ilçedeki tüm çöp konteynırlarını, parkları ilaçladılar ve temizlik çalışması yaptılar. Ekipler ayrıcı semt pazarlarını da ilaçlayarak temizlediler.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMENDEN
ÇAĞRI; “EVDEN ÇIKMAYALIM”
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Koronavirüsle mücadele konusunda tüm çalışmaları eksiksiz yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti. Virüsten korunmanın temizlikten geçtiğini ifade eden Başkan Başdeğirmen; “Bu nedenle ilçemizi son derece temiz tutmaya çalışıyoruz. Tabi insanlarımız da bireysel hijyenlerine dikkat etmeliler ve uzmanların uyarılarına kulak vermeliler” dedi.
Gerekmedikçe vatandaşların evden çıkmamaları uyarısını yineleyen Başkan Başdeğirmen, bu sıkıntılı günlerin dayanışma içinde atlatılacağını söyledi.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °