Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Isparta Belediyesi Çocuk Restoranı ve Eğlence Merkezi kuruyor

Isparta Belediyesi Çocuk Restoranı ve Eğlence Merkezi kuruyor

ISPARTA 27.11.2018 07:34:00 0
Isparta Belediyesi Çocuk Restoranı  ve Eğlence Merkezi kuruyor
Isparta Belediyesi Atatürk Parkının arka kısmında özel bir işletme tarafından kullanılan ve şu anda boşaltılan belediyeye ait binayı Çocuk Restoranı ve Eğlence Merkezine dönüştürüyor. Binada tadilat çalışmaları başlatılırken, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çocukların burada aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği, yemek yiyebileceği ve eğlenebileceği bir duruma dönüştürüleceğini söyledi.  
Isparta Belediyesi çocuklara yönelik şehirde birbirinden güzel çocuk oyun alanları ve parkları inşa ederken, yine özellikle 9 yaşına kadar olan çocukların aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri, eğlenebilecekleri, oynayabilecekleri ve bir şeyler yiyebilecekleri Çocuk Restoranı ve Eğlence Merkezi kurmak için kolları sıvadı. Atatürk Parkının arka bölümünde Engelsiz Parkı önünde bulunan binada inşaat çalışmaları başlatıldı.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Günaydın, daha öncede çocuklara yönelik önemli çalışmalar yapacaklarını ifade ettiklerini hatırlatarak şunları söyledi:
“Çocuklarımıza yönelik çalışmalar yapacağımızı söylemiştik. Atatürk Parkımızın hemen arkasında yer alan ve belediyemize ait binamızın bulunduğu alanı bu yönde değerlendiriyoruz. İçerisinde bulunan işletmecimize boşaltmasını rica etmiştik ve kendileri de bu isteğimizi geri çevirmedi. Örnek bir davranış sergileyerek hemen boşalttı ve binanın teslimini belediyemize yaptı. Bundan dolayı buradan ayrılan işletmecimize örnek davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Biz Isparta’ya, Isparta halkına hizmet veriyoruz. Burayı yıkıp yeşil alana çevirecektik, ancak burayı çocuklarımız ve aileleri ile yakınlarının gelebilecekleri, hafif bir şeyler atıştırabilecekleri, gözlerinin önünde çocuklarının oynayabileceği, kaliteli vakit geçirebilecekleri çocuk restoranı ve eğlence merkezine dönüştürüyoruz. Burayı zekâ geliştirici, oyun alanlarının bulunduğu, aileleriyle güzel vakit geçirecekleri bir yere dönüştürüyoruz. Isparta’mızın büyük bir ihtiyacının olduğu gündeme geldi. Binamızda tadilat çalışmalarına başladık. 9 yaşına kadar çocuklarımızın aileleriyle gelip güzel vakit geçirebilecekleri bir nokta olacak. Yaz, kış kullanılabilecek bir alan olacak. Halkımızın zaruri ihtiyacı olduğu ortaya çıktı, bizler de halkımız ne isterse, o doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. ‘Halkım ne isterse ben onu yaparım’ demiştim, bu benim seçim sloganımdı. Halkımız böyle bir şey istiyor ve bizde yapıyoruz. Şimdiden bu çalışmaların çocuklarımıza, ailelerine ve yakınlarına, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °