Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı; Maskeli Toplantı!

Isparta Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı; Maskeli Toplantı!

ISPARTA 15.05.2020 20:49:00 0
 Isparta Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı; 
Maskeli 
Toplantı!
Isparta Belediye Meclisi, olağanüstü toplandı. Halı Sarayı düğün salonunda yapılan toplantıda mesafe kurallarına uyuldu. Başkan Başdeğirmen ve Meclis üyeleri maske taktı. Gündemdeki 22 madde görüşülerek karara bağlandı.
 
SOSYAL MESAFELİ,
MASKELİ TOPLANTI
Isparta Belediye Meclisi, kentin acil bekleyen konularını görüşmek üzere bugün olağanüstü toplandı. Sosyal mesafe kuralına uygun olarak toplanan mecliste hasat sezonunun başlaması sebebiyle masalar gül çiçekleriyle donatıldı.
İKİ AY SONRA İL TOPLANTI…
Mart ayından bu yana korona virüs tedbirleri kapsamında toplantılarını gerçekleştiremeyen Isparta Belediye Meclisi, kentin acil bekleyen sorunlarını görüşmek üzere bugün olağanüstü toplandı. Halı Sarayı Düğün Salonu’nda sosyal mesafe kuralına uygun olarak toplanan mecliste, hasat sezonunun başlaması sebebiyle masalar gül çiçekleriyle donatıldı. Gül kokularının arasında toplantısını gerçekleştiren meclis, 22 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “GÜLLERİMİZİ KOKLAYAMIYORLAR, GÜL BAHÇELERİMİZDE GEZEMİYORLAR”
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların evlerinde olduğunu belirterek, gül hasat sezonunun başladığını, ancak kentin bu güzelliklerini diğer şehirlerdeki vatandaşların göremediğini söyledi. Başdeğirmen, “Masalarımızdaki bu güzellikleri bugün ülkemizin diğer insanlarıyla paylaşamıyoruz. Bu güller mahzun, bu güller bu dönem ağlıyor. Geçtiğimiz sezon içerisinde gül hasat döneminde binlerce insan Türkiye’nin her yerinden Ispartamıza gelip bu gülleri toplayarak, bahçeler içerisinde fotoğraflar çekiniyordu. Ama maalesef şu anda bir kişi bile gelemiyor” dedi.
 
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °