Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Isparta 32 Spor: İlk antlaşmasını İlyas Barut’la yaptı

Isparta 32 Spor: İlk antlaşmasını İlyas Barut’la yaptı

ISPARTA 30.05.2019 05:41:00 0
Isparta 32 Spor: 
İlk antlaşmasını
İlyas Barut’la yaptı
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta 32 Spor Kulübünde Başkanlığa Atakan Yazgan’ın gelmesiyle birlikte yeni sezon hazırlıklarına hemen başladı. Geçen yıl takımın gözde oyuncularından olan ön libero İlyas Barut’la anlaşma sağlandı.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden ancak, üç sezondur bir türlü şampiyonluğa ulaşamayan ve geçtiğimiz günlerde hem Başkanını hem adını değiştiren Isparta 32 Spor, lige fırtına gibi girmek istiyor.
BAŞKAN ATAKAN
YAZGAN ISPARTA’YA GELDİ
Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, İstanbul’daki işlerine ara vererek dün Isparta’ya geldi ve yönetim kurulunu toplayarak önemli kararlar aldı. Bunlardan birisi de futbolcularla anlaşma konuları oldu.
İLYAS BARUT’LA
ANLAŞMAYA VARILDI
Bu çerçevede Teknik Direktör Tarık Söyleyici’nin raporu doğrultusunda Isparta 32 Spor, iç transferde ön libero İlyas Barut'la yeniden anlaşmaya vardı. Geçen sezon Yeni Orduspor'dan transfer edilen Barut, güçlü fiziğinin yanı sıra oynadığı futbolla taraftarın gözde isimlerinden biriydi. Taraftarın ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici'nin ısrarla istediği Barut'la prensipte anlaşıldı.
BAŞKAN YAZGAN; “ŞAMPİYONLUK İÇİN
ELİMİZDEN NE GELİYORSA FAZLASINI YAPACAĞIZ”
Anlaşma sonrası bir açıklama yapan Başkan Atakan Yazgan, Yeşil – Pembeli camiaya önemli mesajlar verdi. Yazgan; “Şampiyonluk için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Allah’ın izniyle zaman içerisinde taraftarlarımız da bunu görecek” dedi.
BARUT; “YUVADA
KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM”
Isparta 32 Spor ile yola devam kararı alan ön libero İlyas Barut ise yuvada kaldığı için mutlu olduğunu belirterek; “Isparta taraftarına,  başkanıma ve hocamıza teşekkür ederim. Bu güzel şehirde şampiyonluk yaşamak istiyorum. Yeni sezon da bu amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu.

 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °