Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İŞKUR’dan Yeni Bir Kurs Daha; Atabey Sulaması’na Katkı Sağlayacak

İŞKUR’dan Yeni Bir Kurs Daha; Atabey Sulaması’na Katkı Sağlayacak

ISPARTA 20.02.2021 16:19:00 0
İŞKUR’dan Yeni Bir Kurs Daha; 
Atabey 
Sulaması’na 
Katkı Sağlayacak
İŞKUR Isparta İl Müdürlüğü tarafından Atabey Ovası için hayata geçirilecek olan Sulama Projesinde verimi maksimum seviyeye çıkarmak için ‘Zirai Sulamacı Kursu’ düzenledi.
 
MÜDÜR HÖKE; “DAMLAMA SULAMA
KONUSUNDA KÖYLÜLER BİLGİLENDİRİLDİ”
Isparta Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa Höke, İşkur İl Müdürü Mustafa Höke ve Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun söz konusu kursu yerinde ziyaret ettiler. İşkur İl Müdürü Höke, kursta damla sulama yöntemleri hakkında köylülerin bilgilendirilip sertifikalandırıldığını ve köylülere 4 Mühendis tarafından eğitim verildiğini söyledi.
“HER ZAMAN ELİMİZİ TAŞIN
ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ”
Isparta Çalışma ve İş Kurumu ile Isparta İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Zirai Sulamacı mesleğinde düzenlenen kursta bir konuşma yapan Müdür Höke, Isparta’da tarımın önemine dikkat çekerek Kurum olarak Tarım konusunda açılacak kurslarda her zaman taşın altına ellerini sokmaya hazır olduklarını belirterek tüm kursiyerlere başarılar diledi.
“BU KURS ATABEY OVASI SULAMA
PROJESİNE KATKI VERECEK”
İl Müdürü Mustafa Höke, 10 gün süren ve 16 kursiyerin katıldığı kurs süresince İŞKUR olarak Kursiyerlere günlük 35 TL haçlık ödendiğini belirterek; “Bu kurs Atabey ovası sulama projesine katkı sağlayacak. Damla sulama yöntemleri hakkında köylüler bilgilendirilip sertifikalandırılacak” dedi.

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °