Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İŞKUR 75 Yaşında

İŞKUR 75 Yaşında

ISPARTA 16.03.2021 15:19:00 0
İŞKUR 
75 Yaşında
4837 sayılı Kanun ile kamu istihdam hizmetlerini vermek üzere İş ve İşçi Bulma Kurumu adıyla 15 Mart 1946’da faaliyete geçen Türkiye İş Kurumu 75. yaşını kutluyor.
 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında İŞKUR’un 75. Yaşını kutlaması nedeniyle düzenlenen dijital toplantıya Isparta İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke ve diğer İl Müdürleri katılım gösterdiler.
 
Kurum olarak 75. yaşlarını gururla ve mutlulukla kutladıklarını dile getiren Isparta İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “75 yıldır ülkemize hizmet eden İŞKUR; özveriyle çalışan personeli ve sunduğu hizmetleriyle iş arayan vatandaşlarımız ve işverenlerimizin yanında olmaya devam ediyor. Ülkemizde istihdam hizmetlerinin öncü kuruluşu olan İŞKUR, özellikle son 20 yılda işsizlik sigortası faaliyetleri, iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri, aktif işgücü programları ve işgücü piyasası çalışmaları ile hem istihdamım artırılması, yaygınlaştırılması hem de işsizliğin azaltılmasında önemli bir rol oynamaktadır.
 
Kurumumuzda özveri ile çalışan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. İŞKUR’un 75. Yaşını kutladığımız bugünde hep birlikte her daim aziz milletimiz için görev başındayız. Her geçen yıl attığımız adımlarla iş gücü piyasasının önemli bir paydaşıyız ve nice başarı dolu yıllara birlikte ulaşacağız” açıklamasında bulundu.
 
75. yıla özel olarak Isparta İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke, Şube Müdürleri ile birlikte Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personellerine çikolata ikramında bulundu.
 
 

Anahtar Kelimeler: yaşında işkur75
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °