Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İŞİTME ENGELLİLERDEN MASA TENİSİNDE BÜYÜK BAŞARI

İŞİTME ENGELLİLERDEN MASA TENİSİNDE BÜYÜK BAŞARI

ISPARTA 16.03.2019 08:45:00 0
İŞİTME ENGELLİLERDEN MASA TENİSİNDE BÜYÜK BAŞARI
16 – 17 Şubat tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Şampiyonasında 2’ncilik kupasını ilimize getiren Isparta İşitme Engelliler Derneği Spor Kulübü Başkanı İbrahim Yavuz, Yardımcısı Bahadır Arıkan ile kulüp sporcuları Hüseyin Çetin ve Hasan Mercan Vali Ömer Seymenoğlu ’nu ziyaret ettiler.
Isparta İşitme engelliler derneği spor kulübü tercümanı Ahmet Yavuz derneğin faaliyetleri ve yapılan şampiyonayla ile ilgili Vali Seymenoğlu’na bilgiler verdi.
Şampiyonada ilimizi temsil eden sporcuları tebrik eden ve ziyaretin kendisini son derece gururlandırdığını ve duygulandırdığını kaydeden Vali Seymenoğlu,  valilik olarak her zaman dezavantajlı grupların yanında olduklarını belirterek şampiyon sporculardan masa tenisi müsabakası sözü istedi.
Vali Seymenoğlu, “ Beni ziyaretinizle gururlandırdınız aynı zamanda da duygulandım. Sizin gibi engelleri aşmış olan, gönüllere ulaşmış olan ve sporda da başarıları yakalamış olan dernekle, kulüple bir arada olmak beni oldukça mutlu etti ve duygulandırdı. Başarılarınızın devamını diliyorum. Elimizden geldiğince devlet olarak valilik olarak sizlere destek olacağımızın da bilinmesini isterim. Bunun yanında sizden bir de masa tenisi müsabakası için de söz almak istiyorum.” dedi.
Vali Seymenoğlu ve misafirleri ziyaret sonrasında kupayla hatıra fotoğrafı çekti

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °