Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Işıkkent Anadolu İHL İlk mezunlarını verdi

Işıkkent Anadolu İHL İlk mezunlarını verdi

ISPARTA 15.06.2019 14:48:00 0
Işıkkent Anadolu İHL  
İlk mezunlarını verdi
HABER: Yunus ÖZLER
Türkiye’de açılan 14 proje okulundan birisi olan ve 2015 yılında eğitim – öğretime başlayan Işıkkent Anadolu İmam-Hatip Lisesi ilk mezunlarını verdi.
 
Isparta İmam Hatipler Derneği’nin 3 yıllık gayretiyle Işıkkent Mahallesinde yapılan İmam – Hatip Lisesi 2015 yılında eğitim öğretime başladı. Okul, Türkiye’deki 14 proje okulundan birisi olma özelliğini taşıyor.
BÜNYESİNDE HEM ARAPÇA
HEM DE HAFIZLIK OLAN OKUL
Anadolu İmam - Hatip Liseleri’nde Proje Okulu deyince bünyesinde ya Arapça hazırlık sınıfı bulunan ya da sadece hafızlık sınıfı bulunan okullar kastediliyor. Bu doğrultuda Işıkkent Anadolu İmam-Hatip Lisesi, bünyesinde hem Arapça hem de Hafızlık olan ikinci okul konumunda bulunuyor.
İLK MEZUNLARIN VERDİ
Dört yıl önce eğitim öğretime başlayan Işıkkent Anadolu İmam-Hatip Lisesi dün tamamlanan 2018 – 2019 Eğitim  - Öğretim yılı sonunda ilk mezunlarını verdi. Bu doğrultuda, okulda mezuniyet töreni yapıldı.
GÜLEÇ; “İKİ MUTLULUK
BİRDEN YAŞIYORUM”
Işıkkent Anadolu İmam - Hatip Lisesi Müdürü Cavit Güleç, bu mutluluğu sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu. Müdür Güleç; “Bugün iki mutluluğu birlikte yaşadık. Okulumuzun ilk mezunlarını verirken okul birincisi olan oğlum Furkan GÜLEÇ 'de ayrı bir mutluluğu yaşattı. Mezunlarımıza gelecek hayatlarında başarırlar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °