Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İşadamı Feridun Güldiken; Kızı Büşra’yı Evlendirdi

İşadamı Feridun Güldiken; Kızı Büşra’yı Evlendirdi

ISPARTA 1.08.2022 11:48:00 0
İşadamı Feridun Güldiken; 
Kızı
Büşra’yı 
Evlendirdi
Isparta’nın tanınmış İşadamlarından Gaye Asansör’ün Sahibi Feridun Güldiken, kızı Büşra’yı evlendirdi. Düğün Isparta’da siyasetle bürokrasiyi bir araya getirdi.
 
Dün saat 20.00’de Gölcük Yolu üzerindeki Grand Palace Düğün Salonunda yapılan nikah törenine; Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
GENÇ ÇİFTİN NİKAHINI
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KIYDI
Isparta’nın tanınmış İşadamlarından Isparta’nın tanınmış İşadamlarından Gaye Asansör’ün Sahibi Feridun Güldiken, kızı Büşra Güldiken ile Burak Bektaş’ın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Her iki çiften ‘Evet’ yanıtını alan Başkan Başdeğirmen, mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını ‘Evi dişi kuş yapar’ ata sözünden yola çıkarak Büşra Güldiken’e verdi ve genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Mutlu çift daha sonra tebrikleri kabul etti.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de Feridun Güldiken ve eşi başta olmak üzere Dünürlerini kutlar, Büşra – Burak çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °